Met welke bijbaan scoor ik het snelste een scooter?

Wil jij de files vermijden op weg naar het werk? Of heb je een vervoersmiddel nodig voor wat kortere afstanden, bijvoorbeeld naar de sportvereniging of vrienden. Of lijkt het je gewoon heerlijk om zomers wat rond te touren? Een scooter als vervoersmiddel is daar ideaal voor!

De aankoop van een scooter neemt uiteraard kosten met zich mee. Een degelijke, nieuwe scooter kost ongeveer tussen de €1450,- en de €2950,-. Je kunt er ook voor kiezen om een tweedehands scooter te kopen, deze zijn vaak wat goedkoper.

Ben jij benieuwd met welke bijbaan jij als student het snelst dit bedrag bij elkaar hebt gespaard? Bekijk dan hieronder het overzicht van goed betaalde bijbanen!

Een bijbaan in de ‘webcare’

Ben jij aan het sparen voor een scooter? Een manier om dit te bereiken is door een bijbaan in de webcare te nemen! Waarom? Steeds meer bedrijven zien kansen bij het inzetten van internet in hun marketingcommunicatiestrategie. Er zijn nog maar weinig bedrijven te vinden die geen website, of verschillende social media accounts beheren. Door de stijgende aanwezigheid van bedrijven op het internet en social media stijgt de vraag naar webcare personeel. Wat zijn je taken als webcare medewerker? Je reageert voornamelijk op vragen, klachten of complimenten van klanten en je zorgt ervoor dat klanten tevreden blijven. Bijbanen in de webcare en klantenservice leveren je vaak zo’n €11,- per uur op. Na zo’n 200 uur werken heb jij dan al €2200,- gespaard!

 

Bijbanen in de zorg.

Een andere tip voor het sparen naar een scooter is een bijbaan nemen in de zorg! Voor studenten valt in de zorg een goede boterham te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld bedden rondrijden in ziekenhuizen of huishoudelijke hulp verlenen. Voor sommige bijbanen is het nodig dat je geneeskunde of verpleegkunde studeert, maar niet voor allemaal. Een bijbaantje in de zorg kan je zo’n €12,- per uur bezorgen. Na zo’n 200 uur werken heb jij al €2400,- gespaard! Daar kun jij vast en zeker een mooie scooter voor aanschaffen.

 

Commerciële bijbanen.

Het is geen geheim dat er in het bedrijfsleven erg veel geld te verdienen valt. Ook met commerciële bijbanen valt een zeer lekker zakcentje te verdienen. Tevens werken commerciële bijbanen vaak op basis van prestatiebonussen. Weet jij voor een bedrijf klanten, bezoekers of leden te strikken dan kun jij mooie bonussen tegemoet zien. Het salaris wat jij met zulke bijbanen verdient ligt gemiddeld op zo’n €100,- per dag. Dit is exclusief aantrekkelijke bonussen die vaak in de vorm van geld of bijvoorbeeld een iPad gegeven worden. Na zo’n 200 uur werken heb jij al zeker €2000,- gespaard!

 

Bijbaan zoeken?

Met bovenstaande bijbanen werk jij jezelf al gauw naar een mooie, nieuwe scooter toe! Ben jij op zoek naar een bijbaan? Kijk dan eens op www.zoekbijbaan.nl. Op zoekbijbaan.nl vind je een ruim aanbod bijbanen en vakantiewerk. Na aanmelding kun je direct solliciteren op elke bijbaan of vakantiebaan!