heren-eBikes

Waarom zijn heren eBikes zo populair?

herenfietsNederland is een fietsland, het daarom niet verwonderlijk dat de populariteit van eBikes zo spectaculair aan het groeien is. Er rijden steeds meer elektrische heren fietsen rond in Nederland, waarom zou je met de meute meegaan en een e-Bike bestellen? Dat vertellen we je op deze pagina, hier zijn de redenen waarom elektrische heren fietsen zo populair zijn!

 

Bekijk direct de populairste online heren eBikes in de webshop van Fast Furious, de specialist in elektrische heren fietsen en scooters met levering door heel Nederland.

 

Minder trappen, verder fietsen

Een e-Bike rijdt niet geheel op zichzelf, je zult wel moeten trappen. Daarom noemen we het systeem ook “trapondersteuning”. Er wordt een motor op de fiets geplaatst, de positie kan per merk en model verschillen. De accu biedt de nodige energie voor de fiets zodat je altijd met de wind in de rug lijkt te rijden. Afhankelijk van de capaciteit van de accu kun je meer kilometers fietsen.

 

Help, mijn elektrische heren fiets is leeg!

Met een brommer zou het lastig zijn wanneer de benzine op is wanneer je ver van een tankstation bent verwijderd. Dat is geen probleem bij een e-Bike omdat je ook zelf kunt trappen zoals met elke andere fiets. Een elektrische heren fiets is overigens wel een stuk zwaarder, maar je kunt altijd vooruit. Steeds meer horeca gelegenheden langs fietsroutes beschikken over speciale laadpalen voor eBikes.

 

Geschikt voor vele doelgroepen

De meeste elektrische heren fietsen worden verkocht aan wat oudere mensen die graag in het weekend op pad gaan. Dan hebben we de mensen die een e-Bike bestellen voor woon- werkverkeer of van en naar school. Je kunt er ook de dagelijkse boodschappen mee doen of je kinderen mee van school halen. Er zijn ook modellen met drie wielen voor personen die vanwege fysieke of neurologische aandoeningen niet op een normale fiets kunnen rijden. Een elektrische heren fiets met drie wielen valt niet om wanneer je tot stilstand komt.

 

Mond op mond reclame

We kunnen een waslijst opsommen van voordelen die elektrische fietsen bieden. Maar je kunt het beter aan fietsers in jouw omgeving vragen, mensen die reeds op een e-Bike rijden kunnen je haarfijn uitleggen wat de voordelen zijn. Kijk vervolgens in de webshop van Fast Furious voor een overzicht van de meest populaire e-Bikes in Nederland tegen scherpe tarieven. Je kunt zelfs een elektrische heren fiets leasen.

 

Wanneer je nog meer vragen hebt kun je die altijd stellen, bel of mail gerust voor meer informatie over e-Bikes aanschaffen.