SYM Fiddle

Als je een Vespa scooter te duur vindt, maar een budget scooter vind je net iets te magertjes zou je eens kunnen kijken naar de SYM Fiddle. Na het succes van de originele Fiddle is dit model verder verbeterd en is nu verkrijgbaar onder de naam SYM Fiddle II S50. Dit is werkelijk een prachtige scooter met een moderne styling in een retro jasje. Met de keuze uit twee karakteristieke kleuren en een snorfiets en bromfiets uitvoering is er voor iedereen een geschikt model te koop.

 

Wat maakt de SYM Fiddle zo bijzonder?sym-fiddle

SYM is een gevestigd scooter merk dat al sinds 1959 bestaat. Dit bedrijf uit Taiwan heeft een grote reputatie opgebouwd en bewijst dat er in China wel degelijk kwalitatief hoogstaande voertuigen gemaakt worden. De SYM Fiddle is ge├»nspireerd op de klassieke Europese scooter look met een Italiaanse flair. Daarnaast kun je bij SYM ook een luxe verwachten die je bij budget scooters niet snel zult zien. De SYM Fiddle II zet de traditie van goede scooters voor een redelijke prijs voort, met zo’n duizend euro minder dan een Vespa of Peugeot scooter rijdt je een klasse hoger voor een prijsklasse lager.

 

De SYM Fiddle is speciaal voor jou gemaakt

Je bent niet beperkt in opties bij de Fiddle. Kies voor de koele grijze versie of een warm bruine scooter, in beide gevallen zit er een pittige 50cc motor in die je niet snel in de steek zal laten. De SYM Fiddle is verkrijgbaar als 25km/u model en ook als 45km/u brommer. Kijk ook naar de diverse accessoires voor de SYM Fiddle II S50 in de webshop.