Sym Fiddle 3

Dit model van het merk Sym bestaat al een tijdje en is dan ook de 3e versie, vandaar de naam Sym Fiddle 3. Deze scooter is precies wat je van Sym en van de Fiddle mag verwachten, een prachtig exemplaar met een schoon design zowel qua uiterlijk als qua technisch gedeelte.

sym-fiddle-3-scooter-kopen

Ben je op zoek naar een leuke scooter voor een leuke prijs dan is de Sym Fiddle 3 zeker een aanrader. Je koopt deze scooter voor tussen de  €1800 en €2000 en bent dan de eigenaar van een prachtige scooter waar je nog erg lang plezier van zult hebben!

Sym Fiddle 3 voor wie?

Deze scooter is geschikt voor iedereen en kan gebruikt worden voor zowel langere als kortere afstanden, daarnaast heeft de scooter een neutraal en toch zeer luxe en stoer uiterlijk waardoor hij bij verschillende leeftijdscategorieën in de smaak valt. Een ding is in ieder geval zeker, je mag gezien worden op deze scooter!

sym-fiddle-3

Waar koop je de Sym Fiddle 3

Deze prachtige scooter vind je bij verschillende scooterzaken, maar nog lang niet overal omdat hij pas net uit is. Een aantal scooterzaken verkoopt hem al en qua prijs scheelt hij dan nog niet eens zo gek veel van de Sym Fiddle 2, wat het des te interessanter maakt om hem te kopen.

Wil je deze scooter kopen informeer dan goed naar de mogelijkheden en prijzen en ontdek wat deze scooter zoal te bieden heeft. Je kunt voor Sym scooter namelijk behoorlijk wat accessoires vinden en onderdelen, waarmee je de scooter helemaal naar eigen smaak kunt stylen.

Online of in de lokale winkel kopen?

Op verschillende plaatsen kun je de Sym Fiddle 3 al kopen, maar waar je hem koopt bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wel is het bekend dat de scooters online vaak een stuk goedkoper worden aangeboden en dit kan dan een reden zijn om eens online te gaan kijken voor deze prachtige scooter.

Bij fastfuriousscooters.nl vindt je de meest actuele prijzen en kun je de scooter simpel en snel bestellen en er dan zelfs al binnen enkele dagen heerlijk een rondje mee rijden!