SYM Fiddle 2 S50

Na het succes van de SYM Fiddle kon een opvolger niet uitblijven. Daarom is er nu de SYM Fiddle 2 in een 50cc uitvoering voor zowel snorfietsen als bromfietsen. De SYM Fiddle 2 heeft nog steeds die luxueuze retro styling met een moderne afwerking. Je zou misschien denken dat deze scooter buiten jouw budget valt, maar dan kunnen we je aangenaam verrassen; de SYM Fiddle 2 is stukken goedkoper dan vergelijkbare merken en modellen op de markt. Hoe is dat mogelijk? Lees snel verder!

sym-fiddle-2

Jarenlange ervaring uit Taiwan

Als sinds 1959 maakt SYM motoren, scooters en zelfs auto’s vanuit hun fabriek in Taiwan. Met maar liefst 600.000 motorvoertuigen op jaarbasis weten ze hoe een scooter in elkaar steekt. Door die grote aantallen zijn ze in staat de SYM Fiddle 2 voor een zeer schappelijke prijs in de markt te zetten. Gelukkig worden er geen concessies gemaakt in bouwkwaliteit, je ziet dat deze scooters met zorg worden ontworpen en gemaakt.

SYM Fiddle 2 S50

Dit vernieuwde type is voorzien van een ruim bagagecompartiment. Daarnaast is het voetplateau langer dan normaal waardoor een passagier achterop ook comfortabel plaats kan nemen. De SYM Fiddle is van zichzelf al luxe uitgevoerd, je kunt ook nog een aantal zeer interessante accessoires kopen voor dit model. Je kunt kiezen uit twee kleuren; een zilvergrijze uitvoering en een bruine klassieke kleurstelling. De vormgeving combineert het beste van retro scooters met alle moderne snufjes die je alleen op een scooter zou verwachten in een hogere prijsklasse. Bekijk de SYM Fiddle 2 direct in de webshop en zie waarom SYM een toonaangevend merk is, en nog lange tijd zal blijven.