Scootmobiel kopen in Woerden

Ben je wat minder goed ter been en ben je op zoek naar een geschikt vervoermiddel? Er is meer mogelijk dan een auto, brommer of fiets, wat dacht je van een driewieler? Een scootmobiel kopen in Woerden is investeren in mobiliteit en de kwaliteit van leven. Je komt weer op plekken en ontdekt jouw omgeving opnieuw dankzij een mooi en praktisch gehandicaptenvoertuig dat zeker niet alleen voor minder validen bestemd is.

Een enorme showroom op het internet

Er zijn winkels in en rond Woerden die scootmobielen kunnen leveren, maar het assortiment is beperkt. Omdat een winkelpand snel gevuld is, concentreren verkopers zich op de bekende merken en goedlopende modellen. Toch zijn er merken die minder bekend zijn bij het grote publiek die minstens zo goed presteren maar dan een stuk goedkoper. Ook hebben juist mensen die kiezen voor deze vervoermiddelen vaak behoefte aan maatwerk opties. Online kun je veel meer modellen vinden, met drie of vier wielen bijvoorbeeld. Open of met overkapping. Op elektriciteit of met benzine. En als dat nog niet voldoende is kun je een basismodel helemaal naar wens configureren. Met een extra krachtige accu bijvoorbeeld, zo rijd je verder zonder bij te laden. Of met een verhoogde of juist verlaagde instap. Wist je dat iedereen van zestien jaar of ouder mag rijden op deze voertuigen zonder rijbewijs? Je hoeft niet ‘gehandicapt’ te zijn, iedereen mag een scootmobiel kopen in Woerden. Voor lange ritten in de vrije natuur of om te winkelen in de supermarkt. Kranten gooien is ook een optie, dan verdien je deze investering snel weer terug!

scootmobiel kopen woerden

Scootmobiel op maat kopen in Woerden

Er zijn enkele types die uitermate goed configureerbaar zijn. Je kiest het basismodel en vervolgens kies je alle opties die je maar kunt wensen. Stoel hoger, lager of draaien voor een praktische instap, voetbediening in plaats van handbediening of een alarmsysteem om slechts enkele opties te noemen. Wil je een proefrit maken? Ook dat is mogelijk, neem gewoon even contact op met de winkel.

 

Korting op scootmobielen?

We adviseren niet om te zoeken naar de goedkoopste scootmobiel, die laat vaak te wensen over. Ook de duurste is zeker niet altijd de beste. Het gaat namelijk om jouw persoonlijke situatie en budget. Kom je in aanmerking voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)? Dan kun je een deel of het volledige bedrag vergoed krijgen via een PGB. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden.

 

Minder betalen per maand

Een scootmobiel kopen in Woerden blijft een flinke investering, niet iedereen kan dit bedrag eventjes missen. Je kunt afrekenen met PIN of iDeal, het is ook mogelijk om een leasecontract af te sluiten. De leasemaatschappij schiet het totale bedrag voor, en je betaalt vervolgens in maandtermijnen af. Dat is duidelijk en goed in te plannen. Kun je nu even niet het volledige bedrag betalen maar wel binnenkort? Ook dan hoef je niet te wachten met de IN3 optie. Zo kun je in drie termijnen betalen zonder rente te betalen op jouw lening.

 

Er zijn zoveel merken, modellen en mogelijkheden dat je blijft rondneuzen! Als je nog wat vragen hebt, neem dan gewoon even contact op met de helpdesk voor meer informatie.