Scootmobiel kopen in Leiden

Een scootmobiel kopen in Leiden kan een lange lijdensweg zijn … gelukkig kun je tegenwoordig op internet alle informatie vinden die je nodig hebt. Zo kun je merken naast elkaar bekijken, een mooi modelletje uitzoeken en dan ook nog extra opties kiezen die aansluiten op jouw persoonlijke behoefte. Dat is andere koek dan een dealer in de buurt die slechts enkele modellen kan leveren. Zo kun je de zithoogte laten aanpassen naar jouw voorkeur, de bediening laten aanpassen van de hand naar je voet, of zelfs voor een compleet overdekte brommobiel kiezen. Ook wat betreft de betaling is er niets om je druk over te maken. Naast ondersteuning via WMO kun je ook kiezen voor betalen in termijnen, zelfs zonder rente!

scootmobiel leiden kopen

Hoe snel kun je rijden met scootmobielen?

Er zijn dure opties die toch niet lekker vlot vaart kunnen maken. Naast de tijd die het duurt om op je bestemming te komen, is het veel veiliger als je op de rijbaan een beetje tempo kunt maken. Daarom zijn er scootmobielen te koop die tot wel 25 km/u halen. Op het trottoir of in de winkel stel je de snelheid in op maximaal 6 km/u, dat is wel zo verantwoord.

 

Met bezorging een scootmobiel kopen in Leiden

Het is mogelijk om de scootmobiel van jouw keuze in de winkel op te halen nadat je het bestelproces via internet hebt doorlopen. Je kunt ook kiezen voor bezorging, dan hoef je niet vrienden of familie in te schakelen om met je mee te rijden. Wil je eerst bekijken wat er mogelijk is en een proefrit maken? Ook dat is mogelijk, met een filiaal in de buurt van Leiden kun je gewoon een afspraak maken om de opties te bekijken. Als je helemaal digitaal bent, dan kun je de bestelling van A tot Z online regelen. Je hoeft dan alleen nog maar jouw nieuwe scootmobiel thuis in ontvangst te nemen.

Welke betaaloptie kiezen?

Er zijn vier manieren om te betalen voor jouw scootmobiel of brommobiel. Ten eerste in de winkel met je pinpas. Online kun je veilig betalen met iDeal. Mocht je recht hebben op maatschappelijke ondersteuning dan kun je bij de gemeente informeren naar een Persoonsgebonden Budget. Daar kun je vervolgens mee betalen in de webshop. Wil je alles uit eigen zak betalen, maar vind je de kosten te hoog om in één keer te betalen? Dan kan kopen op afbetaling (financial lease) de oplossing voor jou zijn. Dat is hetzelfde als kopen, het product is echt van jou, maar je betaalt over een langere periode. Als je dit niet ziet zitten, maar wel een paar maanden nodig hebt om te sparen, overweeg dan IN3. Dit is een handige uitstel van betaling zonder rente of BKR toetsing. Je betaalt aan en vervolgens in twee extra termijnen betaal je de rest af. Zo hoef je niet te wachten om een bestelling te plaatsen.

 

Bij de diverse financieringsopties kun je ook opties en aanpassingen aan het totaalbedrag toevoegen. Zo kun je snel en betaalbaar een scootmobiel op maat kopen in Leiden.