Scootmobiel kopen in Den Haag

Vroeger waren scootmobielen onhandig en niet echt prettig om op te rijden. Gelukkig ligt deze tijd ver achter ons. Nu zijn er volop hippe, comfortabele en moderne keuzes die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Naast standaard modellen kun je kiezen voor maatwerk opties, zo rijd je veilig én comfortabel. Als je een scootmobiel in Den Haag wilt kopen hoef je niet eens de deur uit! Wij leggen alles uit wat je moet weten, lees snel verder voor alle informatie.

scootmobiel den haag

Zo snel rijden scootmobielen

Er zijn mensen die tijd willen besparen met een snelle scootmobiel, er zijn ook juist mensen die graag veilig in een supermarkt willen rijden zonder te botsen tegen schappen of winkelende klanten. Er zijn modellen met vier wielen, die halen snelheden tussen 10 en 20 km/u. De types met drie wielen gaan doorgaans wat sneller, daar kun je tussen 20 en 25 km/u mee rijden. Op de stoep of in de winkel is dat natuurlijk te snel, daarom is het bijna altijd mogelijk om de snelheid tijdelijk te begrenzen op een lagere snelheid. 6 km/u is de norm voor plekken die geschikt zijn voor voetgangers. Als je vervolgens op een fietspad wilt rijden, of je tussen het autoverkeer in rijdt op de rijbaan, dan schakel je in de hoogste versnelling. Zo kun je veilig met het verkeer meerijden. Je profiteert dus van het beste van twee werelden!

 

Een scootmobiel op maat kopen in Den Haag

Er zijn standaard scootmobielen te koop voor een leuk prijsje. Daarnaast zijn er ook betaalbare basismodellen die je de ruimte te geven om extra opties toe te voegen. Geen mens is hetzelfde, laat jouw drie- of vierwieler aanpassen naar je eigen voorkeuren en beperking. Zo kan de zithoogte op geselecteerde modellen verhoogd of verlaagd worden. Een draaibare stoel is ook reuze handig om in te stappen. Bedien je liever de scootmobiel met je handen of voeten? Als je niet voldoende kracht in je pols hebt om ‘gas’ te geven, dan is bediening met de duim ook mogelijk. Je kunt daarnaast kiezen voor extra veiligheidsopties of meer comfort. Denk aan verwarmde handvatten als je het er hele jaar door warmpjes bij wilt zitten.

Bezorging aan huis

Hoewel het zeker mogelijk is om naar de winkel te gaan om te proefrijden, hoef je niet nog een keer terug te gaan om jouw scootmobiel in Den Haag op te halen. Die kan namelijk gewoon bezorgd worden voor een vaste, lage prijs. De bestelling kun je zelfs helemaal via de webshop regelen, of neem even contact op met de experts in de winkel.

 

Meer betaalopties bij een scootmobiel kopen in Den Haag

Als je besluit om jouw keuze in de winkel in den haag te maken, dan kun je direct pinnen. Als je kiest voor het gemak van online kopen, dan kun je veilig met iDeal betalen. Wanneer je in aanmerking komt voor extra zorg, dan kun je bij de gemeente informeren naar de WMO of een PGB. Je kunt ook de uitgaven spreiden en een leasecontract afsluiten. Als laatste is er IN3, een handige betaalmethode waarbij je de kosten spreidt over 60 dagen zonder rente te betalen. Bekijk alle mogelijkheden op de website.