Scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn

Wil je een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn en weet je niet waar je terecht kunt? Dichterbij dan je denkt, want er is een specialist bij jou in de stad! Of nog ‘dichterbij’ via onze webshop, want daar vind je alle merken, modellen en opties voor maatwerk scootmobielen voor scherpe prijzen! Ook onderhoud en reparatie van jouw scootmobiel kunnen we verzorgen, van onderdelen vervangen tot aan de accu balanceren. Ook wat betreft de betaling hebben we ons best gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Zo kun je direct komen pinnen in de winkel, online afrekenen in de webshop of een scootmobiel leasen met gespreide betaling. En wat IN3 betekent … dat lees je verder op deze pagina!

 

Scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn

Wist je dat er een scooter speciaalzaak bij jou in de buurt is die ook scootmobielen verkoopt? Maak gerust een afspraak voor een proefrit of persoonlijk advies over de mogelijkheden. Ook bij vragen over WMO / PGB of een vrijblijvende offerte kun je bij ons terecht. Voor veel klanten is onze webshop het begin van de zoektocht naar een geschikt gehandicaptenvoertuig. En wij helpen je de juiste oplossing te vinden. Daarbij is het goed om te onthouden dat je voor deze ‘gehandicaptenvoertuigen’ geen beperking hoeft te hebben. Iedereen van zestien jaar of ouder mag hiermee rijden.

scootmobiel kopen alphen aan den rijn

Welk model moet je kiezen?

Er zijn goedkope scootmobielen en dure exemplaren. Welke is het beste? Zoals altijd zit de waarheid in het midden. Het goedkoopste scootmobiel zal doorgaans snel problemen vertonen, dan hebben we het over de onbekende merken die ze in de supermarkt of doe-het-zelf winkel verkopen. De duurste merken leveren opvallend genoeg niet altijd de meeste opties. Zo vinden wij snelheden van 12 tot 15 km/u toch beperkend, onze merken gaan vaak wel tot 25 km/u wat toch een stuk vlotter rijdt. Dan hebben we het over merken als IVA en BTC die je vast wel kent van hun scooters, of Move die overkapte modellen en brommobielen produceert. Dan zijn er nog de Scooty en Nipponia, dat laatste merk is tot in detail zelf samen te stellen.

 

Sterk in maatwerk

Wat kun je zoal aanpassen bij een scootmobiel kopen? De stoel bijvoorbeeld, zitcomfort is uiteraard van groot belang om aangenaam te rijden. Niet alleen kunnen we de standaard zithoogte verstellen, het is ook mogelijk om een stoel met extra ondersteuning te installeren. Of een ‘kapitein stoel’ die kan draaien voor een betere instap. De bediening is eveneens aan te passen. Standaard draai je aan de gashendel, we kunnen ook duimbediening installeren. Gas geven met de voet is ook een optie of een voetrem voor extra veiligheid. Eigenlijk kun je niet spreken van een ‘gashendel’ omdat het elektrische scootmobielen betreft. Je kunt dus thuis opladen, benzine tanken is niet nodig. Het is wel mogelijk om een accu te laten installeren met meer vermogen. Dat is een uitkomst wanneer je grotere afstanden wilt afleggen. Voor korte ritten naar de supermarkt of een vereniging zal dit doorgaans niet nodig zijn. Bekijk de opties zelf in de webshop.

 

Betalen voor jouw scootmobiel in Alphen aan den Rijn

Omdat onze winkel in Alphen aan den rijn jouw gemeente is, kun je in de winkel betalen als je dit prettig vindt. Maar dit hoeft niet, het is ook mogelijk om via de webshop het voertuig samen te stellen en via iDeal te betalen. Kom je nét iets tekort in je besteedbaar budget? IN3 staat voor in drie termijnen betalen, zo kun je de kosten spreiden over meerdere maanden zonder rente. Dan is er een scootmobiel leasen, dit betekent kopen op afbetaling. Je kunt dan de kosten spreiden over een periode tussen één en zes jaar, wat je meer ruimte geeft. Bekijk de voorwaarden op onze website of neem contact met ons op. Wist je overigens dat het mogelijk is om een scootmobiel te kopen via WMO en/of PGB? Doe hiervoor navraag bij de gemeente, we kunnen je hierin adviseren.

 

Onderhoud en reparatie

Je wilt uiteraard lang, veilig en zorgeloos blijven rijden. Daarom kun je voor scootmobiel onderhoud en reparatie ook bij ons terecht. Niet alleen tijdens de garantieperiode maar ook daarna. En niet alleen voor een algemene controle maar ook voor maatwerk oplossingen. Bijvoorbeeld wanneer je een beperkte mobiliteit hebt, dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Je kunt vaak al veel geld besparen door de accu te laten balanceren. De capaciteit zal gaandeweg teruglopen, door te balanceren kun je vervanging uitstellen. En het mooiste van alles; we kunnen jouw scootmobiel ophalen en brengen zodat je zelf de deur niet uit hoeft te gaan!