Waarom stickers plakken op je scooter?

zijn een goedkope manier om jouw scooter naar je eigen smaak aan te passen. Geen dure spuiterijen, ontwerpen of grote afnames. Bij plakjestickers.nl kun je je eigen stickers samenstellen en daarmee je eigen producten stylen.

Stickers op je scooter geven je scooter direct een make-over en zorgen ervoor dat jouw scooter compleet anders is dan die van je buurman. Klinkt leuk toch? Je hoeft je scooter niet meer te spuiten of compleet onderste boven te keren om je eigen draai eraan te geven.

Met keuze uit 100+ designs en 30 kleuren zit er altijd een geschikt ontwerp voor jouw scooter bij! De op maat gemaakte stickers zorgen ervoor dat er voor ieder model scooter een passende sticker verkrijgbaar is!

Wil je opvallen of juist niet? Stel jouw eigen stickers samen en maak van jouw scooter het perfecte plaatje!

Wil je graag je eigen naam op je scooter of houd je het liever anoniem? Alles is mogelijk! Vrolijk, stoer, druk, subtiel, winters of zomers, noem het maar op. Alles is mogelijk!

Lever jij liever je eigen designs aan? Stuur een mail met je wensen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bestel jouw stickers op https://www.plakjestickers.nl/

Waarom zijn stickers zo populair en waarom wil jij het ook?

Anno 2020 wil iedereen uniek zijn en NIET hetzelfde zijn als je buurman, klasgenoten of mede-passagiers in het openbaar vervoer.

Hoe onderscheid jij jezelf? Stickers!

Stickers zijn een goedkoop en breed toepasbaar middel om jouw middelen, voorwerpen en voortuigen te stylen naar je eigen smaak. Altijd herkenbaar en zeker uniek!
Stickers zorgen voor een hele andere uitstraling en hebben tegelijk een heel groot voordeel: ze kunnen er altijd vanaf.

In tegenstelling tot het spuiten of vervangen van middelen, voorwerpen of onderdelen kunnen stickers er altijd vanaf zónder dat je daar nog het resultaat van ziet.

Dus wil jij je voorwerp of voertuig verkopen en je persoonlijke styling eraf halen? Geen probleem!

De nieuwe eigenaar kan gewoon opnieuw beginnen met zijn eigen stijl doorvoeren.

Niet gek dat stickers populair zijn toch?

Bestel jouw stickers op https://www.plakjestickers.nl/