Nieuwe Vespa modellen voor 2020 onthuld

Het is altijd een feestje voor scooter liefhebbers wanneer Vespa nieuwe modellen introduceert. Onlangs werden vier nieuwe edities bekend gemaakt die om zeer uiteenlopende redenen heel interessant zijn. Ga jij in 2020 een nieuwe scooter kopen? Dan wijzen wij je alvast in juiste richting met deze nieuwe Vespa modellen; Racing Sixties (50cc en 125cc), RED Edition en het Sean Wotherspoon design.

 vespa-nieuwe-scooters-2020

Racing Sixties

We gaan terug naar de jaren zestig met deze twee modellen. Zowel de Vespa Sprint als de GTS300 hebben een make-over gekregen die laat zien waarom Vespa de koning is én blijft in de categorie retro scooters. Voor de 50cc Sprint is een bromfietsrijbewijs voldoende, voor de zwaardere 125cc GS300 is een motorrijbewijs A1 vereist.

Je kunt voor beide modellen kiezen uit groen met een gele streep, of wit met een rode streep. De accenten zijn in mat zwart uitgevoerd, heel trendy en tegelijkertijd ook weer retro. De goudkleurige velgen versterken het exclusieve karakter van de Racing Sixties editie, ook het opvallende stiksel op het zadel mag er zijn. Onder de kappen is het zeker geen retro scooter, want met de E4 i-get motor rijd je als nooit tevoren!

 

RED Edition

We waren al bekend met de compleet zwarte Sprint, nu is er de Primavera in ROOD, wat je gerust met hoofdletters mag schrijven. Niet alleen de kappen zijn in rood uitgevoerd, ook de velgen en het zadel zijn van dezelfde tint rood voorzien. De accenten van chroom zorgen voor sierlijke lijnen waarmee het standaard klassieke model een fris nieuw aanzicht krijgt. Het enige wat ontbreekt zijn banden in rood, verder is dit een heel bijzondere versie van een klassieke scooter. Zelfs de binnenzijde van de cockpit, die bij andere merken vaak niet meegekleurd wordt, is ook hier helemaal rood uitgevoerd.

 

Sean Wotherspoon

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen wie Sean Wotherspoon is. Of misschien ook wel, want bij Scootersite.nl ging er niet direct een belletje rinkelen… Het blijkt dat het design van meneer Wotherspoon door het publiek werd verkozen als mooiste voor een nieuwe Nike Air Max schoen. Bij Vespa keken ze eens naar de zijkant van hun prachtige Primavera en kwamen tot de conclusie dat deze scooter eigenlijk best wel lijkt op het dynamische “swoosh” logo van Nike. Reden genoeg om Sean eens uit te nodigen om met deze Italiaanse schoonheid aan de slag te gaan.

Nieuwe-Vespa-modellen-2020

Het resultaat mag er zijn! Waar de andere nieuwe Vespa modellen voor 2020 de focus leggen op één hoofdkleur met details in een steunkleur, is Sean Wotherspoon helemaal losgegaan met verschillende kleuren die van de zijkant, voorkant, achterkant én bovenkant een opvallend schouwspel laat zien. Zo zie je naast rood en geel ook lichtblauw, lichtbruin en witte velgen. Om te benadrukken dat het een echte Vespa betreft is het iconische logo groot op de kap aangebracht.

 

Bekijk zelf de nieuwe Vespa scooter modellen voor 2020 en laat je verrassen door het innovatieve scooter merk uit Italië. Je kunt deze tijdelijke modellen nu al bestellen voor levering later dit jaar.