Scooter kopen in Zoetermeer

Hoe rijd je in Zoetermeer en omgeving? Met de auto, de bus of op de fiets? Als je moe wordt van het fietsen en minstens zo moe van files in de auto, dan is een scooter kopen in Zoetermeer helemaal geen slecht idee. De keuze is groot, de prijzen zijn scherp en met levering tot aan de deur hoef je de deur niet uit om een snor- of bromfiets te bestellen. Ook de levering is flexibel, zo kun je bij ons een scooter leasen, direct betalen of in drie termijnen aflossen zonder rente. Kijk direct in de webshop of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

Zoveel keuze, hier begin je

We begrijpen heel goed dat het even begint te duizelen als je ons enorme aanbod ziet. Welke scooter moet je kopen? Wij leveren de bekende merken maar ook wat minder bekende pareltjes die een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding leveren. Staar je dus niet blind op namen als Vespa, Piaggio, Yamaha en Peugeot, kijk liever naar het type snor- of bromfiets dat je voor ogen hebt. Zo kun je een keuze maken uit:

  • Stadsscooters die wendbaar en compact zijn om te rijden in drukke steden.
  • Sportieve scooters waar je mee in het bos kunt rijden of elders buiten de bebouwde kom.
  • Retro scooters met de styling van de klassieke Vespa scooters.
  • Bezorgscooters die met name in de horeca zeer populair zijn.

Dan zijn er de 25 km/u snorscooters of 45 km/u bromscooters, zowel op benzine als elektrisch. Je ziet het; er zijn volop mogelijkheden. Bekijk de opties in onze webshop of neem contact op met één van onze medewerkers.

 

Custom opties voor jouw scooter

We zorgen ervoor dat je niet meer betaalt voor onze brommers dan strikt noodzakelijk door naast de basismodellen optionele uitbreidingen aan te bieden. Zo kun je precies de scooter samenstellen die aansluit op jouw wensen. Misschien wil je White Wall banden op jouw retro scooter laten monteren of Angel Eye verlichting op jouw mat zwarte model. Bij e-scooters kun je denken aan een accu met hogere capaciteit, of gewoon een scooterhoes. Je vindt alle opties in de webshop.

 

Levering en service tot aan de deur

Naast onze winkel in Alphen aan den Rijn hebben we door heel Nederland servicepunten waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Om het je nog makkelijker te maken kun je tegen een scherp tarief jouw nieuwe snor- of bromfiets thuis laten bezorgen. Voor onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van onze pickup & return service. Zo wordt een scooter kopen in Zoetermeer eenvoudiger dan ooit!

Flexibel betalen met kopen of leasen

Je kiest een model, selecteert extra opties en dan ontdek je dat de totaalprijs toch wat hoger uitvalt dan je gepland had. Op zich is het slim om nu die opties te bestellen waar je behoefte aan hebt, later erbij kopen is doorgaans duurder. Om ervoor te zorgen dat je kiest voor de scooter die je echt wilt, en niet alleen op basis van jouw besteedbaar budget, bieden we diverse betaalopties:

  • Scooter kopen: Onze winkel bevindt zich in Alphen aan den Rijn, dan is via iDeal betalen in de webshop eenvoudiger dan pinnen in de winkel. Je rekent veilig af, de scooter kun je afhalen bij één van onze servicepunten of laten bezorgen voor een scherpe prijs.
  • Scooter leasen: Een andere manier van betalen is een scooter leasen in Zoetermeer. Je kunt de kosten dan spreiden over 12 tot 72 maanden. Zo betaal je slechts enkele tientjes per maand. Bepaal zelf de looptijd en bereken jouw maandpremie.
  • Scooter IN3: Heb je geen zin in een langlopend contract maar zit je even krap bij kas? Dan biedt IN3 uitkomst. Bij deze optie kun je direct beslissen maar betaal je in drie delen. Het eerste deel bij bestelling en de twee volgende maanden. Dit geeft je nét die extra ruimte om extra opties te bestellen of een klasse hoger te gaan.

Een scooter is niet zomaar een uitgave maar een investering. Maak een keuze voor op de lange termijn.

E-scooter kopen in Zoetermeer?

Je twijfelt misschien tussen een e-scooter kopen of een 4-takt scooter met verbrandingsmotor. De prijzen en technische specificaties liggen behoorlijk dicht bij elkaar, de keuze in e-scooters is ook enorm toegenomen in de laatste jaren. Zelfs bekende merken als Vespa maken volledig elektrische scooters, naast andere merken waaronder Lifan, Next, Move en Nipponia om er slechts enkele te noemen. Hoewel de aanschafprijs van een elektrisch type gemiddeld genomen nog wat duurder is kun je ook zeker goedkoop een e-scooter kopen. De onderhoudskosten liggen doorgaans lager dan bij brommers op benzine het geval is. Daarnaast kun je thuis de accu opladen en de motor is vrijwel geruisloos. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op.