Scooter kopen in Tilburg

Net zoals in veel Nederlandse steden het geval is neemt de drukte in de binnenstad van Tilburg toe. Met de auto sta je vaak stil in het verkeer, parkeerkosten rijzen de pan uit en op tijd komen wordt een uitdaging. Er zijn nauwelijks goede alternatieven, het openbaar vervoer schiet tekort en de fiets is ook niet ideaal. Een scooter kopen in Tilburg kan al deze problemen oplossen. Niet alleen is een snor- of bromfiets goedkoop in aanschaf, de onderhoudskosten liggen veel lager dan je bijvoorbeeld voor een auto betaalt. EURO4 brommers rijden zuinig, e-scooters kun je zelfs thuis opladen. Kortom; scooters domineren steeds meer het straatbeeld en dat is heel goed te verklaren. Zeker als je onze flexibele betaalopties meetelt zoals IN3 betalen of een scooter leasen. Lees er alles over op deze pagina van Scooter Site!

Van budget tot luxe

Een brommer voor iedereen, dat is het uitgangspunt van onze uitgebreide collectie scooters. Heb je een krap budget en maak je niet zoveel kilometers? Dan bieden merken als IVA, BTC en Turbho goedkope alternatieven voor de premium Vespa scooters. Het beroemde Italiaanse merk kent weer een hoge inruilwaarde, wat op termijn weer voordeel kan bieden. Piaggio, het merk achter Vespa, heeft een aantal van de grootste scooter merken in handen waaronder Puch, Gilera en Derbi. Daarnaast maken ze ook onder hun eigen merknaam betaalbare scooters zoals de Piaggio Zip.

 

Custom scooter kopen in Tilburg

De klant is koning, dit zie je niet alleen aan het aantal merken en modellen maar ook zeker aan de extra opties die je kunt bestellen. Zo kan werkelijk iedere klant een unieke scooter kopen in Tilburg. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Zo kun je kiezen voor een basismodel en hier de opties selecteren die passen bij jouw voorkeuren. Je bent dan goedkoop uit want je betaalt alleen voor de opties waar je werkelijk behoefte aan hebt. Een andere manier om maximaal te profiteren met minimale kosten is een custom scooter die wij al voor je hebben samengesteld. Denk aan een custom Vespa met sierbeugels of een sportieve city scooter met LED verlichting en prachtige bestickering.

 

Naast modellen en onderdelen kun je ook direct accessoires bestellen zoals een ketting, scooterhoes of een alarmsysteem. Bij een e-scooter kopen kun je ook voordelig een grotere accu laten installeren. Bekijk alle opties in onze webshop of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

 

Levering, onderhoud en reparatie in Tilburg

Hoewel onze hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn gevestigd is, hebben we door heel Nederland servicepunten voor onze klanten. Daar kun je nieuwe scooters ophalen en brengen voor onderhoud en reparatie. Daarnaast kun je voor een scherp tarief jouw snor- of bromfiets laten bezorgen in Tilburg. Dit geldt ook voor onderhoud en reparatie wat ideaal is als jouw scooter niet meer rijdt. Maak gewoon een afspraak met onze werkplaats en we halen jouw brommer thuis op.

 

Scooter kopen of leasen?

Zelfs met onze lage prijzen kan het bedrag flink oplopen als je besluit enkele vette extra’s te bestellen. Je kunt die ook later kopen maar dan ben je vaak duurder uit. Wij bieden daarom verschillende opties om jouw brommer of elektrische scooter te betalen. Welke manier sluit het beste aan op jouw budget?

 

  • Kopen: Kom afrekenen in onze winkel of betaal veilig met je eigen bank via iDeal in de webshop. Zo geef je niet meer uit dan je kunt besteden en zijn er geen verdere verplichtingen. Duidelijk, betrouwbaar en transparant.
  • Leasen: Dit betreft een financial lease ofwel kopen op afbetaling. In plaats van het volledige bedrag in één keer te betalen wordt er iedere maand een deel van het bedrag afgeschreven van je rekening. Zo betaal je nog maar enkele tientjes per maand, er komt wel rente bij. Wij werken met één van de grootste geldverstrekkers van Nederland voor een betrouwbare afhandeling.
  • IN3: Kom je een beetje tekort of wil je graag een optie extra bestellen? Dan is in drie termijnen betalen dé oplossing voor jouw probleem. Je betaalt bij aankoop een derde van het bedrag en de rest van het bedrag wordt over de volgende twee maanden gespreid. Er komt geen rente bij en een BKR toetsing is ook niet nodig.

 

Bekijk alle betaalopties in onze webshop of neem contact op voor meer informatie.

 

Wordt het tijd voor een e-scooter?

De huidige generatie EURO4 brommers zijn zuinig en duurzaam, toch rukken de e-scooters in hoog tempo op. Deze tweewielers rijden niet op benzine maar op stroom, een elektromotor is nauwelijks hoorbaar en verspreid geen benzinelucht. De prijzen zijn de afgelopen jaren flink gedaald, de kosten per kilometer vallen doorgaans in het voordeel uit van e-scooters. Naast ‘nieuwe’ merken als Nipponia en Lifan maakt zelfs Vespa een retro scooter in een nieuw jasje met elektrische motor. Bekijk het uitgebreide assortiment e-scooters in onze webshop.