Scooter kopen in Rotterdam

We hoeven eigenlijk niet te vertellen dat autorijden in Rotterdam eigenlijk stilstaan betekent. Als je eindelijk een parkeerplekje hebt gevonden dan betaal je daar de hoofdprijs voor. Het openbaar vervoer is niet veel beter, daar heb je helemaal geen controle over. Fietsen, wandelen, een step misschien? Wat dacht je van een scooter kopen in Rotterdam? Daar kom je snel en veilig mee op je bestemming met veel lagere kosten dan met een auto het geval is. Steeds meer Rotterdammers kiezen voor scooters kopen of leasen, op deze pagina lees je waarom. Duik snel in onze webshop of lees meer op Scooter Site over zaken als onderhoud en reparatie evenals flexibele betaalopties waaronder een scooter leasen of in drie termijnen betalen.

Voor iedereen een scooter in Rotterdam

Als één van de grootste steden in Nederland moeten we weinig ruimte met veel mensen delen. Slim vervoer hoort hier dan natuurlijk ook bij, een scooter kopen ligt in Rotterdam dus voor de hand. Niet iedereen heeft dezelfde wensen of budget, daarom leveren wij alle populaire merken en modellen. Een brom- of snorfiets, op benzine of een e-scooter, van beroemde merken als Vespa maar ook Sym, Kymco, IVA en BTC. Vind je het lastig om te kiezen? De meeste opties vallen in één van deze categorieën:

 

  • Stadsscooter
  • Racescooter
  • Retro scooter
  • Bezorgscooter

 

Maatwerk is mogelijk

Begin met een basismodel en kies vervolgens uit de tientallen extra opties. Of ga voor een special edition model die we samenstellen met allerlei prachtige opties. LED verlichting, White Wall banden of opvoeren, het is allemaal mogelijk. Laat er direct een zwaardere accu op monteren of verhoog de veiligheid met beugels. Zo vind je altijd jouw scooter terug in de rij brommers want jij hebt een unieke scooter!

 

Ook voor onderhoud en reparatie

Wist je dat we door heel Nederland aan huis bezorgen? Dat maakt een scooter kopen in Rotterdam via onze webshop uiteraard heel aantrekkelijk. Ook voor onderhoud en reparatie hoef je niet naar onze locatie in Alphen aan den Rijn te komen, je kunt namelijk tegen betaling gebruik maken van onze pickup & return service. Niet alleen bestellen is eenvoudig, ook voor service moet je bij ons zijn!

 

Scooter kopen of leasen?

Hoewel we onze prijzen zo laag mogelijk houden is een scooter kopen nog steeds een flinke investering. Soms kun je beter kiezen voor een goedkoper merk dat voldoet aan jouw wensen, of je neemt genoegen met de standaard uitvoering zonder extra’s. Opties later laten monteren valt eigenlijk altijd duurder uit, daarnaast moet je ook zeker niet te veel bezuinigen. Anders koop je misschien een scooter die toch niet aansluit op jouw wensen. Hier zijn drie praktische betaalopties zodat je precies kunt bestellen wat past bij jouw situatie:

 

  1. Kopen: Kom gezellig langs in onze winkel of betaal online via iDeal. De prijzen spreken voor zich, onze service is ook dik in orde. Heb jij het geld al klaar liggen? Dan heb je met directe betaling de oplossing snel gevonden.
  2. Leasen: Tegenwoordig kun je overal een abonnement voor afsluiten. Je betaalt minder per maand wat budgetplanning veel eenvoudiger maakt. Hier betreft het een financial lease. Dat betekent kopen op afbetaling, je kunt alle opties kiezen en de scooter is echt jouw eigendom. Je betaalt slechts enkele tientjes per maand voor een scooter leasen in Rotterdam.
  3. IN3 betalen: Wil je niet vastzitten aan een contract van meerdere jaren maar heb je ook niet een paar duizend euro om uit te geven? IN3 is een handige optie die je in staat stelt het volledige bedrag in drie keer te betalen. Zo heb je twee maanden extra tijd zodat je niet hoeft te wachten met aanschaf. Dit is ook ideaal als je toch wat opties erbij wilt bestellen waardoor je wat hoger uitkomt dan verwacht.

 

Reken niet alleen in wat je nu besteedt, kijk vooral naar de voordelen in de komende jaren. Welke scooter is perfect voor jou?

 

Liever een e-scooter kopen?

Vroeger kon je kiezen tussen 2-takt en 4-takt brommers, nu kun je kiezen tussen moderne 4-takt brommers op benzine of e-scooters op stroom. Deze keuze kan best lastig zijn omdat er in beide categorieën veel opties zijn met kenmerken die dicht tegen elkaar aan liggen. Hoewel elektrische scooters gemiddeld genomen wat duurder zijn, kun je rond duizend euro toch al een leuk scootertje op stroom kopen. De gebruiks- en onderhoudskosten vallen doorgaans lager uit in vergelijking met exemplaren op benzine. Elektrische motoren zijn stil, duurzaam en je hoeft niet meer langs de pomp te rijden. Er zijn nog steeds klanten die liever een model op benzine kopen, daarom bieden we beide opties aan. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op!