Scooter kopen in Nijmegen

Nijmegen is een gemeente die ondertussen tot de grotere steden van Nederland hoort. Met de groei door de jaren heen is er ook een flinke druk op het verkeer ontstaan. Auto’s staan stil in de file, bussen komen te laat of helemaal niet opdagen. Dat moet toch beter kunnen? Ja hoor, een scooter kopen in Nijmegen is dé oplossing om snel en veilig jouw bestemming te bereiken. En eindelijk ook weer op tijd! Je hoeft voor aankoop niet eens je huis te verlaten, en om te betalen hoef je gelukkig ook niet direct jouw portemonnee te trekken. Je kunt namelijk ook een scooter leasen in Nijmegen of met onze IN3 regeling de kosten spreiden. Bezoek direct onze webshop of lees verder op Scooter Site voor meer informatie over de mogelijkheden.

Winkelen bij jou thuis

Waar ga je in Nijmegen een scooter kopen? Wat dacht je van thuis op bank, in bed of tijdens een grote boodschap. Je hoeft echt niet de deur uit om te shoppen want onze digitale showroom is altijd geopend voor al onze klanten in Nederland. Je mag ook langskomen in Alphen aan den Rijn, want daar hebben we een vestiging. Of in Veen want daar vind je ons dichtstbijzijnde servicepunt. Maar de webshop is het meest compleet met alle merken en modellen die je maar kunt wensen. Dat maakt vergelijken ook een stuk eenvoudiger, zo ben je niet beperkt tot enkele exemplaren die een lokale ‘scooterspeciaalzaak’ je voorschotelt. Zoveel mensen, zoveel wensen nietwaar?

 

We helpen je graag met kiezen

Misschien bieden we wel een té groot assortiment aan, welke scooter ga je kopen in Nijmegen? Voor informatie of advies kun je uiteraard contact opnemen met één van onze medewerkers, laten we een begin maken met deze aandachtspunten:

 

  • Er zijn veel merken leverbaar. Bekende namen als Vespa, Peugeot, Yamaha of Aprilia. Ben je ook bekend met Eysink, Hanway of Kymco? Iedere fabrikant heeft weer unieke pluspunten die voor jou doorslaggevend kunnen zijn.
  • Misschien ben je minder gebonden aan een merk maar heb je wel een type in gedachten. De meeste modellen vallen onder retro, sportief, race, zakelijk of bezorgscooter. Als je weet welk type bij jou past dan kun je snel een exemplaar vinden.
  • Het aanbod in e-scooters neemt met de dag toe, en daar mag je best gelukkig mee zijn. Minder uitstoot, minder geluid én minder onderhoud. De prijzen zijn ook gedaald ten opzichte van vroeger. Daarnaast leveren ook nog steeds zuinige EURO4 brommers op benzine en zelfs schakelbrommers voor de die-hards.
  • Wat betreft de prijs beginnen kwalitatief goede scooters rond de duizend euro. Voor een 25/45 km/u model kan de prijs oplopen tot pakweg 6000 euro afhankelijk van merk, model en opties. Wij leveren door heel Nederland voor scherpe prijzen, dus ook in Nijmegen!

 

Er is meer mogelijk, je bent dus wel even zoet in onze webshop. Naast een scooter kopen of leasen kun je ook opties en accessoires kiezen. Het kan voordeliger zijn om deze direct te bestellen, denk aan een meer krachtige accu voor een elektrische scooter of laat de bromfiets opvoeren. Achteraf kost je doorgaans meer. Vergeet ook niet een scooterhoes of een ART3 gekeurd slot als je een diefstalverzekering wilt afsluiten.

 

Scooter kopen in Nijmegen

Het is een mooie tip dat compleet bestellen voordeliger kan uitpakken, je moet het geld uiteraard wel eventjes op zak hebben. Om bij ons op de zaak te pinnen of via iDeal te betalen in de webshop bijvoorbeeld. Kun je niet wachten maar heb je nog wat tijd nodig om die laatste euro’s bij elkaar te sparen? Dan is er IN3 wat staat voor in drie termijnen betalen. Dit betreft uitstel van betaling en is dus geen lening. Je betaalt geen rente en er is geen BKR toetsing nodig. Je kunt de kosten ook verder spreiden tot wel 72 maanden al je dit wilt. Dit heet een scooter leasen, je betaalt dan in maandelijkse termijnen af zodat je de budgetplanning eenvoudig rond kunt krijgen. Controleer vooraf de mogelijkheden en voorwaarden, neem voor meer uitleg en advies gerust even contact met ons op.

 

Reparatie en onderhoud in de buurt

Onze hoofdlocatie bevindt zich dus in Alphen aan den Rijn maar we bezorgen door heel Nederland. Hoe zit het met reparatie en onderhoud? Je hebt ook hier weer verschillende opties. Zo kun je terecht in ons service center in Veen. Als dit niet lukt dan kunnen we jouw brommer ook ophalen en weer retour brengen, daar hoef je de deur niet voor uit. Hiervoor vragen we een vast, laag bedrag. We verzorgen dan het onderhoud voor je, we voeren reparaties uit en ook upgrades installeren behoort tot de mogelijkheden.