Scooter kopen in Maastricht

Droom je er ooit van om in Italië met een Vespa scooter door de straten van Milaan te rijden? Als je in Maastricht of omgeving woont dan heb je eigenlijk al heel veel schoonheid om je heen, want Limburg is een prachtige provincie. Een scooter kopen in Maastricht is ook niet ingewikkeld. Nou ja, onze winkel staat in Alphen aan den Rijn, dat is een flinke trip vanuit het zuiden. Je kunt wel gewoon via onze webshop een brommer bestellen. En dan betaal je voor levering geen dubbeltje meer dan iemand in de Randstad, dat is mooi meegenomen toch? Als er bij jou in de buurt geen servicecenter is voor onderhoud en reparatie, dan komen we jouw snor- of bromfiets gewoon ophalen en brengen. We leggen je op deze pagina uit hoe je een scooter kunt kopen in Maastricht, en hoe flexibele betaling werkt. Of ga je liever direct naar de webshop? Dat kan natuurlijk ook!

 

scooters enschede kopen online

 

Waarom een scooter kopen in Maastricht?

Rijden in het verkeer wordt er niet eenvoudiger op. Voor een auto is het te druk, voor een fiets te ver, met het openbaar vervoer wordt op tijd arriveren een enorme uitdaging. Een scooter staat altijd voor je klaar, je kunt er veilig mee rijden en voortaan kom je wél op tijd aan. Daarnaast is het ook prettig om te zien hoe weinig kosten je hebt na aanschaf, zeker in vergelijking met een auto. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen, de verzekering valt reuze mee en Euro 4 brommers zijn heel zuinig in het verbruik. En parkeerkosten? Daar ben je ook van af!

Zoveel keuze, wij helpen je kiezen!

Als er één nadeel is van een scooter kopen in Maastricht is het de keuze. In winkels valt het aanbod tegen, en vergelijken is eigenlijk niet te doen. In onze webshop is er misschien wel teveel keuze, waar moet je beginnen? Laat ons je helpen de keuze wat eenvoudiger te maken met onderstaande opties:

 

Merk

Er zijn scooters van rond de 1000 euro, maar 7000 euro of meer is ook haalbaar, zeker als je de extra opties meetelt. Vespa is een luxe merk, IVA en BTC zijn juist een stuk goedkoper. Piaggio en Kymco zijn mooie middenklasse scooters die voor een redelijke prijs een uitstekende kwaliteit scooter leveren. Als je naar e-scooters op zoek bent dan scoren ‘nieuwe’ merken als Lifan en Nipponia weer heel goed.

 

Model

Sommige merken leveren uiteenlopende modellen, terwijl andere merken zich mee toespitsen op een specifiek type. Zo is de Piaggio Zip een moderne stadsscooter, terwijl de Vespa lijn (ook van Piaggio) juist heel retro oogt. BTC en IVA hebben zowel modern als klassiek in hun assortiment opgenomen. Peugeot, Honda, Yamaha en Aprilia hebben in de loop der jaren een vaste schare fans aan zich gebonden wat je ziet in een specifieke stijl bromfiets.

 

Motor

Een moderne Euro 4 brommer is zuinig en duurzaam. De uitstoot ligt laag en je rijdt verder op een volle tank. De laatste jaren komen er steeds meer e-scooters bij, deze modellen hebben geen verbrandingsmotor maar een elektromotor en accu. Hoewel de prijs voor deze scooters relatief nog wat duurder is als een exemplaar op benzine, vallen de kosten per kilometer toch goedkoper uit.

 

Prijs

Over de prijs gesproken; hoewel we begrijpen dat het voor veel klanten een heel belangrijk punt is, moet je toch verder kijken dan alleen de prijs. Er zijn namelijk diverse betaalopties zodat ook jij de scooter kunt kopen die bij je past, in plaats van genoegen te nemen met een ‘net niet’ optie.

 

Speciale wensen

Niemand is hetzelfde, daarom zijn er in onze webshop enorm veel opties voor maatwerk. LED lampen, een koffer achterop of valbeugels; kies het maar en wij brengen het in orde. Ook voor zakelijk gebruik zoals een horeca scooter hebben wij de juiste oplossing. Ontdek het zelf of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Naast levering kunnen we ook bij scooter reparatie en onderhoud in Maastricht zorgen voor ophalen en brengen, naast onze servicecenters door heel Nederland. Ook voor after-sales service kun je op ons rekenen!

 

Ook jij kunt een brommer betalen

We hebben al aangegeven dat de prijs niet je eerste prioriteit moet zijn, de snor- of bromfiets moet aansluiten op jouw wensen. Kom je nét iets tekort op je bankrekening? Met IN3 kun je in drie termijnen betalen zonder rente. Een andere optie is een scooter leasen in Maastricht, je betaalt dan een vast maandbedrag voor de looptijd die je zelf kunt kiezen. Zo is het mogelijk dat je slechts enkele tientjes per maand betaalt. Bekijk alle mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.