Scooter kopen in Leiden

Rijden in Leiden is vaak meer lijden met een lange ‘ij’. Met de auto sta je in de file, met het openbaar vervoer sta je bij de halte. Maar je komt niet op je bestemming aan terwijl dit toch de reden is om te reizen. Is er nog een alternatief naast fietsen of lopen? Uiteraard, je kunt namelijk een scooter kopen in Leiden of omgeving waarmee je voortaan wél in beweging zult blijven! In onze scootershop kun je direct een mooie brom- of snorfiets uitzoeken, je kunt ook langskomen op onze locatie in Alphen aan den Rijn. Onderhoud en reparatie regelen we ook graag voor je, eventueel met ophalen en retour brengen aan huis. De betaling komen we ook wel uit, met meerdere flexibele betaalmogelijkheden. Bekijk direct ons assortiment of lees verder op Scooter Site voor meer informatie over een scooter kopen in Leiden.

Welk model is voor jou gemaakt?

Neem gerust een kijkje in onze online showroom, die is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Of kom op afspraak even langs in onze winkel. We zitten in Alphen aan den Rijn, niet ver van Leiden en Katwijk aan Zee, Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar of Warmond. Overigens bezorgen we door heel Nederland dus afstand mag geen probleem zijn. We leveren alle bekende merken zoals Vespa, Piaggio, Yamaha en Peugeot, ook BTC, IVA en Turbho zijn ondertussen bekende namen in het Nederlandse straatbeeld. Met name bij de elektrische scooters zie je veel nieuwe merken zoals Move en Next. Daarnaast zijn er nog veel modellen die je kunt indelen in:

 

  • Retro scooters
  • City scooters
  • Race scooters
  • Bezorgscooters
  • Speciale modellen

 

Naast de merken en modellen kunnen de prijzen ook flink uiteenlopen. Bij ons kun je goedkoop een leuke scooter kopen, wel leveren ook premium modellen met enorm veel opties en extravagante luxe.

 

Maatwerk scooter kopen in Leiden

Als iedereen dezelfde voorkeuren zou hebben konden we volstaan met één merk en één model in onze webshop. Toch wil iedereen wat anders, en dat maakt het een uitdaging voor ons om de perfecte scooters te leveren voor al onze klanten. Wij werken met basismodellen die je naar eigen voorkeur kunt uitbreiden met allerlei opties. Denk aan LED verlichting, smoked glas op de lampen, een windscherm, alarmsysteem of beugels. Daarnaast hebben we ook regelmatig ‘special edition’ scooters waar we voor een heel scherpe prijs al diverse opties voor je op hebben gemonteerd.

 

Bezorgen, onderhouden en repareren

Je kunt voor bezorging, onderhoud en reparatie bij ons terecht in Alphen aan den Rijn. Mocht dit lastig zijn dan kun je ook nieuwe scooters thuis laten afleveren, we hebben daarnaast ook een pickup & return service tegen vaste tarieven. Dit is mogelijk door heel Nederland, goed om te weten mocht je ooit gaan verhuizen.

 

Betaal zoals het jou uitkomt

Zelfs een goedkope scooter kopen in Leiden kan jouw bankrekening een flinke deuk bezorgen. Met onze flexibele betaalopties weten we zeker dat er ook voor jou een passende optie is:

 

  • Scooter kopen: Pinnen in de zaak of veilig via iDeal betalen in de webshop. Snel, simpel en geen kosten achteraf. Als je het geld al bij elkaar gespaard hebt is dit de meest eenvoudige optie.
  • Scooter leasen: Dit staat voor betalen in termijnen. Een financiële instelling schiet het bedrag voor, jij betaalt ze terug in 12 tot 72 maanden. Zo betaal je nog maar enkele tientjes per maand wat voor veel klanten een uitkomst is. Een scooter leasen in Leiden betekent dat je een lening aangaat met rente en BKR toetsing.
  • Scooter IN3 betalen: Heb je nog een paar maandjes nodig om het totaalbedrag inclusief extra’s bij elkaar te krijgen? Kies dan voor in drie termijnen betalen zonder rente of BKR toetsing. Je betaalt in dit geval een derde bij aanschaf en de rest in de twee maanden die hier op volgen.

 

Bekijk alle mogelijkheden op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt.

 

Ga jij voor een e-scooter?

Naast de traditionele brommers op benzine leveren we ook elektrische scooters. Waarom zou je een e-scooter kopen? Moderne 4-takt brommers op benzine zijn ook zuinig en duurzaam. Toch bieden e-scooters zeker enkele voordelen. Ze rijden heel stil, je ruikt ze niet en je kunt de accu gewoon thuis opladen. Afhankelijk van het model is er een uitneembare accu met optioneel hogere capaciteit. Hoewel de aanschafkosten gemiddeld genomen iets lager liggen kun je wel degelijk een goedkope elektrische scooter kopen in Leiden. Daarnaast is het goed om te weten dat onderhoudskosten vaak lager uitvallen omdat er relatief weinig onderdelen aanwezig zijn in de motor. Er zijn steeds meer merken die e-scooters bouwen waaronder Vespa, BTC, IVA, Nipponia en Lifan.