Scooter kopen in Groningen

Niet alle grote gemeenten van Nederland bevinden zich in de Randstad. Groningen bijvoorbeeld, een dynamische stad die vol in beweging is. Nou ja, helaas staat het verkeer regelmatig vast en kun je met de auto of het openbaar vervoer niet snel vooruit. Met een scooter kopen in Groningen kun je voortaan reizen zoals je wilt en waar je wilt. Met minder kosten en meer rijplezier. Je zult wel een aantal keuzes moeten maken, en wij bieden enorm veel mogelijkheden om brommer rijden in deze regio compleet te personaliseren. Zelfs bij de betaling zijn er diverse opties waaronder een scooter leasen of IN3 betalen. Ga direct shoppen in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

De juiste scooter kopen in Groningen

Hoeveel scooterspeciaalzaken zijn er in Groningen? Dat maakt eigenlijk niet uit, want als winkel in Alphen aan den Rijn leveren we door heel Nederland via onze webshop. En onze deuren zijn online 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Omdat we tegen een vast tarief ook de bezorging voor je in orde brengen kun je dus rustig bij ons winkelen zonder dat je de deur uit hoeft te gaan. Dat bespaart je dus weer file en wachten bij de bushalte!

Maar welke tweewieler past in jouw straatje? Of de schuur als je de snor- of bromfiets daar wilt stallen. Omdat we niet gebonden zijn aan een krappe winkel locatie met klein magazijn kunnen we veel meer merken en modellen bieden. Zoveel zelfs dat kiezen best lastig kan zijn. Daarom helpen we je hieronder alvast een stukje op weg.

  • Er zijn snorfietsen die tot 25 km/u mogen rijden zonder helm en op het fietspad. Er zijn tevens bromfietsen die tot 45 km/u mogen rijden op de openbare weg met helmplicht. In veel gevallen bieden we ook meerder opties voor de brommer opvoeren. Houd er rekening mee dat je er in dat geval officieel niet meer mee op de openbare weg mag rijden.
  • Naast de bekende brommers met benzine motor verkopen we ook steeds meer e-scooters. Elektrische scooters zijn gemiddeld genomen duurder in aanschaf maar goedkoper in verbruik. Naast de grote merken zijn er diverse nieuwkomers op de Nederlandse markt die betaalbare e-scooters leveren.
  • Wij leveren niet alleen de populairste merken zoals Vespa, Piaggio of Peugeot maar ook minder bekende namen zoals Sym en Kymco. De liefhebbers kennen deze merken vast wel omdat ze veel kwaliteit leveren voor een lagere prijs.
  • Wat betreft de modellen zijn er hardlopers zoals de Zip en de Primavera, toch moet je ook zeker de mogelijkheden eens bekijken voor de wat minder bekende modellen. Zo leveren we ook schakelbrommers en cross scooters voor off road racing.

Tip: Kies een merk en model en stel vervolgens zelf je scooter op maat samen. Met opties als LED verlichting, sierbeugels, opvoeren of de custom Piaggio Zip bepaal jij precies welke scooter je zult kopen in Groningen.

 

Wat wil je voor een brommer betalen?

Het is geen veiling, toch kunnen we best praten over de prijs. We leveren in onze webshop niet alleen de meest gunstige prijzen voor onze scooters, we hebben zowel goedkope budget scooters als premium modellen in ons assortiment opgenomen. Zo kun je precies de brommer kopen die aansluit op jouw budget. Wil je de stap maken naar een e-scooter maar ligt de prijs iets te hoog? Dan hebben we enkele interessante oplossingen voor jou.

 

Financiering van jouw nieuwe bromfiets

Je mag bij ons op de zaak komen pinnen, dan moet je wel naar Alphen aan den Rijn komen. Online betalen via iDeal is natuurlijk veel eenvoudiger en heel veilig. Bekijk ook zeker even de IN3 betaaloptie. Dit staat voor in drie termijnen betalen zonder rente of BKR toetsing. Zo kun je de kosten een beetje spreiden en is het niet nodig om nog een paar maanden te wachten voordat je de knoop doorhakt. Een scooter leasen in Groningen is ook mogelijk, daarbij kies je zelf een looptijd die varieert tussen 12 en 72 maanden. Zo betaal je slechts enkele tientjes per maand! Op onze website lees je alles over de mogelijkheden en voorwaarden, neem voor persoonlijk advies gerust even contact met ons op.

Hoe regel je reparatie en onderhoud in Groningen?

Net zoals we bezorgen door heel Nederland kunnen we ook scooter reparatie en onderhoud in Groningen voor je regelen dankzij onze pickup&return service. Met een bromfiets die niet rijdt kun je natuurlijk niet eventjes naar een service centrum rijden, zo ben je van alle zorgen verlost. We herstellen schade, voeren preventieve controles uit of we passen de scooter aan volgens jouw wensen. Ook voor e-scooter onderhoud kun je bij ons terecht.