Scooter kopen in Gouda

Op de foto’s van Gouda voor toeristen zie je meer kaas dan auto’s, bewoners van deze stad weten wel beter. Files in en rond de stad, een matige bereikbaarheid met het openbaar vervoer en ga zo maar door. Dit geldt ook voor randgemeenten als Haastrecht, Moordrecht, Reeuwijk (Dorp) en Stolwijk. Wil je voortaan snel en betrouwbaar op je bestemming aankomen? Dan kun je beter een scooter kopen in Gouda. Met een snor- of bromfiets lach je iedereen uit omdat je niet meer vaststaat in het verkeer, je kunt eenvoudig en goedkoop parkeren, ook liggen de vaste kosten lekker laag. Wil je snel de stap nemen maar kun je even niet het volledige bedrag direct betalen? Dan kun je ook een scooter leasen of IN3 betalen. Bekijk alle bromfietsen en e-scooters in de webshop of lees verder op Scooter Site voor meer informatie.

Budget, luxe en nog veel meer!

Een scooter kopen in Gouda hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je een mooie snor- of bromfiets uitkiest in onze webshop of winkel in Alphen aan den Rijn. Om tegemoet te komen aan iedere klant leveren we een groot aantal merken en een enorm aantal modellen. Zo kan iedereen een scooter kopen die past bij hun persoonlijke budget. Hoewel een Vespa uiteraard erg mooi is om te zien, zal de prijs toch een aantal mensen afschrikken. Dan is het goed om te weten dat er ook goedkopere brommers zijn zoals die van IVA, BTC of Turbho. Sym en Kymco liggen er een beetje tussenin, het vooroordeel van ‘slechte’ scooters uit China is echt wel voorbij. Het is nu vooral goed of beter. Of budget en luxe. Piaggio, de fabrikant achter de Vespa retro scooter, maakt ook heel aantrekkelijk geprijsde stadscooters zoals de Zip. Om de zoektocht iets eenvoudiger te maken kun je onderscheid maken tussen:

 

  • Stadsscooters
  • Racescooters
  • Zakelijke scooters
  • Bezorgscooters
  • Specials

 

Onder specials moet je denken aan scooters op drie wielen, de klassieke Cafe Racer of een chopper model. Bekijk alle opties in onze webshop. Overigens is ieder model op maat te maken met tientallen extra opties. Zo rijd jij op een unieke scooter!

 

Over levering, reparatie en onderhoud

Je kunt jouw nieuwe scooter ophalen in Alphen aan den Rijn of voor een vast tarief laten bezorgen bij jou in Gouda of elders in de regio. Dit geldt ook voor reparatie en onderhoud. We hebben namelijk ook een pickup & return service zodat je alles vanuit huis kunt regelen. Maak gewoon een afspraak met de werkplaats en we regelen het voor je!

 

Betaling zoals het past bij jouw budget

We houden onze prijzen zo laag mogelijk op basis van goede producten en een uitstekende service. Minder betalen betekent niet gratis uiteraard, om de bittere pil te kunnen slikken bieden we meerdere betaalmogelijkheden aan:

 

  • Direct afrekenen: Kom even langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn of betaal met iDeal in onze webshop. Dan ben je snel klaar en hoef je niet meer na te denken over leningen. Heb je netjes gespaard en past jouw favoriete brommer binnen jouw budget? Dan is direct afrekenen de meest voordelige optie.
  • Leasecontract: Een scooter leasen in Gouda betekent betalen in termijnen. Het betreft een financial lease wat betekent dat het echt een aankoop is. De scooter is helemaal van jou, je mag alle opties in de winkel kiezen. Het verschil is dat een geldverstrekker waar we al jaren mee werken het geld voorschiet, jij betaalt in termijnen het bedrag inclusief rente terug. Kies jouw looptijd en bereken het maandbedrag.
  • In 3 termijnen: Dan is er nog een optie voor klanten die liever geen langlopende lening aangaan maar wel iets meer willen bestellen dan het budget toelaat. IN3 staat voor in drie termijnen betalen, het bedrag wordt in drie delen gesplitst. Zo kun je snel beslissen. Er komt geen rente bij, een BKR toetsing is ook niet nodig.

 

Wordt het tijd voor een e-scooter kopen?

Hoewel er nog steeds veel 4-takt brommers op benzine worden verkocht, neemt het aantal e-scooters enorm toe in de laatste jaren. Eerst kwamen er nieuwe merken als Lifan en Nipponia op de markt met een elektrische scooter, toen kwamen de meer bekende merken in Nederland zoals IVA en BTC. Nu zelfs Vespa de Elettrica op de markt heeft gebracht weten we zeker dat rijden op stroom de toekomst is. Je kunt nog steeds een zuinige EURO4 scooter kopen op benzine, het is wel de moeite waard om onze collectie e-scooters te bekijken. De prijzen zijn gedaald, de gebruikskosten liggen laag én je kunt voortaan gewoon thuis ‘tanken’ via het stopcontact.