Scooter kopen in Enschede

De auto kost je een fortuin, terwijl je de helft van de tijd in de file staat. Met de bus of trein reizen vereist veel geduld en je mag zeker geen haast hebben. De lol van fietsen is er ook wel vanaf als je bezweet op je werk of school aankomt. Misschien wordt het tijd voor een scooter kopen in Enschede? Je kunt kiezen tussen een snorfiets voor op het fietspad of een bromfiets voor op de rijbaan, maar daar houdt de keuze niet op! Naast alle merken en modellen die je online kunt bestellen zijn er ook nog verschillende betaal opties. Op deze pagina leggen we alles uit, of ga je direct rondneuzen in de webshop?

 

scooters enschede kopen online

 

Waar ga jij een scooter kopen in Enschede?

De beste scooterspeciaalzaak van Enschede is … bij jou thuis! Of in het park, op een terras of bij de bushalte, want we hebben het natuurlijk over onze webshop waar je terecht kunt voor het grootste assortiment scooters voor de laagste prijzen. Je mag ook gerust langskomen bij onze winkel in Alphen aan den Rijn, maar waarschijnlijk vind je online shoppen toch wat makkelijker. We leveren door heel Nederland dus maak je daar geen zorgen over. Ook voor scooter onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht. Beter gezegd; we komen bij jou langs met onze haal- en brengservice. Of informeer naar een service center bij jou in de buurt.

De populairste merken en modellen van dit moment

Naast de bekende merken brommers zijn er ook nieuwkomers die je zeker niet over het hoofd moet zien. Zo zijn er tegenwoordig behoorlijk wat e-scooters bijgekomen van merken als Lifan en Nipponia. Die leveren naast vermogen ook flink wat luxe voor een aantrekkelijke prijs. Ook Vespa heeft nu een elektrische scooter in het assortiment opgenomen. Als je duurzaam wilt rijden is dat zeker een optie om te overwegen.

 

Waar kun je verder voor kiezen? Liefhebbers van snelheid gaan snel rondneuzen bij Yamaha, Honda en Aprilia, retro liefhebbers kijken naast Vespa ook even bij BTC en IVA. Kymco en Sym zijn er voor de prijsbewuste klanten die toch kwaliteit eisen, vlotte scooterrijders die betaalbaar willen rijden komen vaak uit bij Piaggio. Je vindt in onze webshop al deze merken met een enorm aanbod aan modellen. Dat is niet alles, want we leveren ook meerdere speciale edities met extra opties waar je minder voor betaalt dan deze extra’s los bestellen. Zo kun je betaalbaar een speciale Vespa editie kopen. Het is overigens ook mogelijk om van de grond af aan jouw custom brommer samen te stellen met opties als Angel Eye verlichting, beugels, zwarte lampen of een alarmsysteem. Heb je last van koude vingers? Ook handverwarming is een optie!

 

Verschillen tussen tweedehands en nieuwe brommers

Als je twijfelt tussen een goedkope nieuwe scooter kopen of een tweedehands exemplaar voor een leuk prijsje op de kop tikken, dan moet je er rekening mee houden dat occasions niet allemaal dezelfde kwaliteit bieden. Wij hebben altijd wel een aantal tweedehands scooters op voorraad, informeer hiervoor naar de garantievoorwaarden. Als je twijfelt over scooter onderhoud en reparatie, en je bent zelf niet zo handig, dan is het doorgaans beter om voor een nieuw exemplaar te kiezen. Zit je daarmee boven je budget? Gelukkig zijn daar meerdere oplossingen voor! Van een scooter leasen tot kopen in drie termijnen; wij maken het mogelijk!

 

Minder betalen, wanneer het jou uitkomt

Wat dacht van een scooter kopen in Enschede voor slechts enkele tientjes? Nee, het betreft geen speelgoed schaalmodel maar een leasecontract. Een scooter leasen is kopen op afbetaling. In plaats van het bedrag in één keer overmaken betaal je in 12 tot 72 maanden. Zo kun je kosten beheren en hoef je niet eerst te sparen voordat je kiest voor een nieuwe brommer. Er komt dan wel rente bij, ook zal er een BKR toetsing plaatsvinden. Wil je dit liever niet, dan kan IN3 de oplossing voor jou zijn. Het bedrag wordt dan in drie delen gesplitst wat je iets meer speling geeft om de scooter van je dromen te bestellen. Uiteraard kun je ook direct betalen, met onze lage prijzen is er voor ieder budget een passende oplossing te vinden.

 

Onderhoud en reparatie

Ook aan service achteraf hebben we gedacht. Een brommer ter reparatie aanbieden kan veel werk zijn als de werkplaats niet in de buurt is. Daarom kunnen we jouw scooter op komen halen en weer terug komen brengen tegen een vast, laag tarief. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op via de website of bel ons voor meer informatie.