Scooter kopen in Assen

Wil je goedkoop een scooter kopen in Assen of omgeving? Dan heb je hier dé winkel gevonden. Nou ja, webshop want onze winkel is gevestigd in Alphen aan den Rijn met service locaties voor onderhoud en reparatie door heel Nederland. Je hoeft dus niet langs te komen, we komen jouw nieuwe brommer gewoon afleveren in Assen en door heel Nederland! Ga snel winkelen in onze shop of lees verder voor alle informatie die je nodig hebt om een nieuwe bromfiets te kopen. Ook leggen we uit hoe je minder betaalt met IN3 of door slim te kiezen in de winkel.

scooter kopen assen

Goedkoop een scooter kopen in Assen

Je bent op zoek naar een nieuwe snor- of bromfiets en je wilt niet teveel besteden, dan hebben we goed nieuws voor je! Naast de bekende merken zoals Vespa, Peugeot en Yamaha zijn er namelijk ook budget merken als IVA en BTC. Ook Sym en Kymco leveren scooters voor minder geld dan je zult denken met toch opvallend veel features. Heb je toch echt de zinnen gezet op een Italiaanse Vespa retro scooter? Dan moet je zeker onze speciale uitvoeringen bekijken. Daar zitten extra’s op waar je minder voor betaalt dan deze opties los kopen. Je kunt ook de andere kant uitgaan en juist een heel basic model kiezen en daar de opties op laten zetten die jij wilt. Zo betaal je alleen voor de functies die je echt gaat gebruiken.

 

Hoe stel je een custom scooter samen?

Als je geen keuze kunt maken uit ons ruime assortiment dan selecteer je het gewenste merk en model, vervolgens kies je de opties die passen bij jouw voorkeur. En dat gaat een stuk verder dan alleen een kleurtje of een hoes voor buiten. Zo kun je LED of Angel Eye verlichting laten installeren, White Wall banden voor retro scooters of een opvoerset voor de snelle scooters. Stel precies de scooter samen die past bij jouw voorkeuren en budget. En als je toch boven je budget uitkomt, dan hebben we nog enkele interessante opties waar we verderop tips over geven.

 

Speciale opties voor brommers

Wat zijn de trends op dit moment? Als eerste custom scooters met unieke opties, zo rijd je op een brommer die niemand anders heeft. Dat is ook handig bij het zoeken op een parkeerterrein! Een andere trend is de nieuwe generatie e-scooters. Een elektrische scooter rijdt stil, je kunt thuis opladen en je hebt geen schuur die naar benzine ruikt. Zij deze duurzame opties ook duurder? De prijzen zijn behoorlijk gedaald, daarnaast liggen de kosten voor onderhoud en reparatie vaak lager. Zelfs als je meer betaalt bij aanschaf voor een elektrisch model dan vallen de kosten per kilometer doorgaans toch lager uit. Kijk eens naar de nieuwe merken Nipponia, Move of Lifan, ook de bekende merken leveren tegenwoordig e-scooters.

 

En wie verzorgt onderhoud en reparatie?

Zoals we al eerder hebben vermeld komen we jouw bromfiets of snorfiets thuis bezorgen voor een vaste, lage prijs. Maar we gaan letterlijk nog verder; als er geen servicepunt in de buurt van Assen voor je is, dan kun je altijd nog gebruik maken van onze haal- en breng service. Je mag natuurlijk ook naar een garage in de buurt gaan die niet bij ons is aangesloten, let dan wel op onze garantievoorwaarden. We leveren service op alle merken die we verkopen, ook de merken en modellen die andere winkels niet leveren!

 

Scooter in Assen betalen

Het is heel eenvoudig om een scooter in onze webshop samen te stellen, je zult bij bestelling ook moeten betalen. En met een paar extra opties kan de prijs hoger uitvallen dan je gepland had. Moet je dan genoegen nemen met een goedkopere brommer of die extra optie uitstellen tot later? Nee, dat hoeft niet. Wij vinden dat iedereen een scooter moet kunnen kopen die past bij de persoonlijke wensen en voorkeuren, daarom hanteren we meerdere manieren van betalen:

 

  • Kom een keertje langs en betaal met PIN in de winkel.
  • Reken direct en veilig af via iDeal in onze webshop.
  • Betaal in maandelijkse termijnen door een scooter te leasen tot wel 72 maanden.
  • Kies voor IN3, dan kun je betalen in 3 termijnen.

 

Bij een leasecontract betaal je vaak nog maar enkele tientjes per maand, dat maakt budget planning een stuk eenvoudiger. Je betaalt uiteraard wel een rente en een BKR toetsing is verplicht. Dit is niet het geval bij IN3 betalen. Je betaalt dan direct een derde bij bestellen, en de rest in de twee volgende maanden zonder rente of BKR toetsing. Zo heb je net wat meer vrijheid in keuze zonder een lening af te sluiten. Heb je nog vragen over bestellen of betalen? Neem dan gerust even contact met ons op!