Scooter kopen in Apeldoorn

Zoek je naar de beste scooterspeciaalzaak in Apeldoorn? Dan zit je precies goed waar je nu bent, want in onze webshop kun je direct een scooter kopen die precies aansluit op jouw wensen. Wil je eerst even kijken en voelen? Dan moet je bij ons op de zaak zijn in Alphen aan den Rijn, toch is de collectie in onze webshop een stuk groter! Wees gerust, je hoeft jouw nieuwe brommer niet op te komen halen, we leveren gewoon aan huis als dit jou beter uitkomt. Daarnaast hebben we een geautoriseerd servicepunt in Harderwijk waar je niet alleen jouw bestelling kunt ophalen, hier kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie. Voor service is het eveneens mogelijk om de snor- of bromfiets op te laten halen en terugbrengen. Wat er allemaal mogelijk is en hoe je goedkoop een scooter kunt kopen in Apeldoorn lees je op deze pagina. Of neem direct een kijkje in onze webshop.

scooter kopen apeldoorn

Een nieuwe scooter kopen in Apeldoorn? Een goed idee!

Rijd je momenteel nog op een oude brommer die z’n beste tijd heeft gehad? Of heb je ondertussen zoveel hekel aan autorijden, stilstaan in de file en tanken aan de pomp dat je graag overstapt naar een mooie scooter? Wat jouw reden ook mag zijn, het is zeker een goed idee om nu een scooter te kopen of leasen. Want je rijdt goedkoper, je komt sneller op je bestemming aan én je hoeft nooit meer op de bus te wachten. De grootste uitdaging is een merk en model kiezen dat aansluit op jouw wensen.

 

Welke snor- of bromfiets past bij jou?

Misschien weet je al dat er verschil is tussen een bromfiets (maximaal 45 km/u) en een snorfiets (maximaal 25 km/u). De prijs is hetzelfde, alleen zul je bij aanschaf jouw nieuwe tweewieler op kenteken moeten laten zetten. Vind je dit niet snel genoeg? We kunnen de scooter ook opvoeren, kijk in de webshop voor de mogelijkheden en controleer de voorwaarden bij deze aanpassing. Verder zijn er diverse stijlen waar je uit kunt kiezen:

 

  • Sportieve scooters zoals die van Gilera, Aprilia en Honda.
  • Retro scooters zoals die van Vespa maar ook van Kymco, BTC en IVA.
  • Zakelijke scooters zoals Peugeot en Kymco die maken die een auto van de zaak kunnen vervangen.
  • Bezorgscooters zoals Sym die levert om bestellingen snel en veilig te bezorgen in Apeldoorn en omgeving.

 

Bij deze categorieën zullen er voornamelijk verschillen zijn in design, de kwaliteit van constructie en onderdelen zie je ook wel aan de prijs. Eigenlijk zijn er dankzij de strenge regels in Europa geen slechte scooters meer op de markt, maar wel betere. Het is precies wat je wilt betalen, en welke opties passen bij jouw voorkeuren.

 

Past elektrisch rijden bij jou?

Wij verkopen zowel brommers op benzine als e-scooters op elektriciteit. Bij een scooter kopen in Apeldoorn is het verstandig om rekening te houden met de milieueisen die steeds strenger worden, hoewel onze EURO4 bromfietsen eigenlijk al heel zuinig zijn. Een e-scooter kun je thuis opladen, ze rijden heel stil en de kans op uitval ligt lager omdat er relatief weinig onderdelen in zitten. Dit betekent wel dat er minder te sleutelen valt als hobbyist, daarom houden we modellen op benzine zeker nog in het assortiment. Wij zijn dé scooter specialist van Nederland en dat willen we ook graag blijven.

 

Betalen zoals het jou uitkomt

Voor een goedkope scooter kopen in Apeldoorn moet je dus bij ons zijn, dat is duidelijk. Maar hoe ga je betalen? Bij ons in de zaak is een optie, maar we begrijpen dat je niet zo ver wilt rijden om te pinnen. Het is ook mogelijk om via iDeal in de webshop af te rekenen, dat gaat snel en het is een heel veilige betaaloptie. Maar we bieden nog meer mogelijkheden. Zo is er de optie om bij ons een scooter te leasen. Het betreft een financial lease waarbij de brommer echt jouw eigendom is, je spreidt alleen de kosten over één of meerdere jaren. Zo hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen. Wil je liever niet zo lang aan een lening vastzitten maar wil je eigenlijk wel iets meer speling? Dan is IN3 wellicht iets voor jou. Dit staat voor in drie termijnen betalen, wat je meer ruimte geeft om toch dat alarmsysteem te laten installeren of een grotere accu op jouw e-scooter te bestellen. Je betaalt bij bestellen direct een derde van het bedrag en de rest in de maanden die hierop volgen. Wij willen graag dat je de scooter koopt die aansluit op jouw wensen, niet alleen op basis van de inhoud van jouw spaarvarkentje vandaag!