Scooter kopen in Alkmaar

In de gemeente Alkmaar zijn er diverse manieren om van A naar B te reizen. Zowel met eigen vervoer of met het openbaar vervoer. Er zijn daarbij altijd voordelen en nadelen. De meeste flexibele optie rijdt niet op vier maar op slechts twee wielen; een scooter kopen in Alkmaar is niet alleen voordelig maar ook super handig! Je hoeft geen wegenbelasting te betalen, je staat niet langer in de file en parkeren is ook heel eenvoudig. Naast alle praktische opties voor brommers bieden wij ook nog veel mogelijkheden wat betreft betalen. Zo kun je een scooter leasen om de kosten te spreiden, of IN3 betalen zodat je niet alles in één keer hoeft te besteden. Op deze pagina leggen we uit hoe je snel de juiste keuzes maakt, of neem direct een kijkje in onze webshop.

Thuis een scooter kopen in Alkmaar

We hebben in Alkmaar een servicepunt, dat is ook heel praktisch voor mensen die in Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend wonen. De grootste collectie staat in onze hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn. Je kunt hier een afspraak maken voor een proefrit, we hebben onze webshop zo ingericht dat je ook thuis alles kunt regelen. Zo hoef je niet op zoek te gaan naar winkels die slechts enkele merken en modellen aanbieden, wij leveren ze allemaal.

 

Zoveel scooters om uit te kiezen!

Het is mogelijk dat je in onze webshop vastloopt, er is namelijk zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteraard kun je contact opnemen met onze medewerkers, we zullen beginnen met enkele punten op een rijtje te zetten waar je op kunt letten.

  • Wij leveren meer merken dan de gemiddelde scooterspeciaalzaak. Zo kun je precies het merk kiezen waar jij een goed gevoel bij hebt. Zo zijn er mensen die nooit meer op een andere scooter willen rijden als een Vespa, terwijl andere klanten weer zweren bij een Sym bromfiets. Gilera, Aprilia, Yamaha of Derbi, het zijn allemaal merken met een eigen karakter en identiteit.
  • Wat betreft modellen is het ook even slikken. De Primavera en Sprint van Vespa zijn bekend, maar ken je de Elettrica ook al? De Zip van Piaggio blijft een succes, wat betreft retro scooters leveren merken als BTC en IVA waar jij naar zoekt. Voor bijvoorbeeld horeca leveren we ook bezorgscooters.
  • Als je een klassieke schakelbrommer zoekt dan moet je bij ons zijn. Verder zijn er veel 4-takt scooters met automatische versnelling leverbaar. Ben je al bekend met de elektrische modellen? Move, Nipponia en Lifan maken e-scooters waar je blij van wordt! Vrijwel geen geluid, thuis opladen en geen benzine lucht, en dat voor zeer lage kosten per kilometer.
  • Natuurlijk wil je niet teveel betalen, daarom leveren we goede producten voor lage prijzen. Daarnaast zijn er ook veel opties zoals speciale LED verlichting, sierbeugels, een koffer of White Wall banden. Je betaalt zo alleen voor de opties waar je ook echt behoefte aan hebt, en niet waar de winkel graag vanaf wil komen.

Wil je meer accessories of opties bestellen dan jouw budget toestaat? Gelukkig hebben we hier diverse oplossingen voor bedacht!

 

Waarom meer betalen dan nodig is?

Naast een brommer kopen kun je ook een scooter leasen in Alkmaar. Dit betekent betalen in termijnen over een looptijd van 1 tot 6 jaar. Je spreidt dan het bedrag waarmee de kosten per maand reuze meevallen. Hier komt dan wel rente bovenop en je moet een BKR toetsing doorlopen voor goedkeuring. Via onze website kun je eenvoudig de kosten berekenen. Wil je liever geen scooter leasen maar zou je liever niet direct betalen? IN3 staat voor in 3 termijnen betalen. Je rekent bij aankoop slechts een derde van het bedrag af en betaalt de rest in de volgende twee maanden. Je betaalt in dit geval geen rente, het betreft geen lening dus een BKR toetsing is ook al niet nodig. Betaal je liever direct? Natuurlijk is dat ook mogelijk via PIN bij ons op de zaak of iDeal via de website.

 

Reparatie en onderhoud in Alkmaar

Je wilt natuurlijk goed zorgen voor je bromfiets. Je kunt zelf een aantal zaken onderhouden, je kunt het ook aan ons overlaten. We hebben een servicepunt in Alkmaar wat natuurlijk reuze handig is. Wil of kun je niet zelf de brommer langsbrengen? Dan halen we deze op voor een schappelijk tarief. We brengen de scooter dan later terug, eenvoudiger kan gewoon niet. Wij verzorgen reparatie, onderhoud en ook aanpassingen of installatie van extra opties. Als je hier meer over wilt weten neem dan contact op met één van onze medewerkers.