Vespa Full Option

Wat is de Vespa full option?

Je zou haast denken dat een scooter een kapstok is. Maar hier hang je geen jassen op, je monteert extra opties. Denk aan andere lampen, beugels, een windkap of zwarte velgen. Je ziet door de bomen het bos niet meer… Daarom is er de Vespa full option. Alle features die je nodig hebt en waar je misschien nog helemaal niet aan gedacht had op één complete scooter. Bespaar tijd, bespaar geld en bestel de Vespa full option.

Kies voor de beste scooter

Er zijn een aantal dingen waar Italië goed in is; Pizza en pasta maken, mooie auto’s ontwerpen, ijs draaien en scooters produceren. De Vespa Sprint en de Primavera behoren tot de beste scooters die momenteel verkrijgbaar zijn. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Hoewel, je kunt een Vespa full option goedkoop bestellen, tenminste een stuk goedkoper dan wanneer je zelf aan het sleutelen gaat. Laten we als voorbeeld twee compleet verschillende full option modellen van de Sprint serie uitlichten; zwart en wit.

Vespa-full-option-scooter

Zwarte Sprint

De complete naam is “Vespa Sprint Notte Mat zwart Full Option LED Special Edition”, wil je nog meer? “Notte” betekent nacht, we hebben hier dus te maken met een zwarte uitvoering met een uniforme stijl die tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Denk aan een mat zwarte kleur body, beugels voor extra bescherming, zwarte velgen die tevens mat zijn uitgevoerd en een bijzondere LED verlichting. Ook zit er een hoog windscherm op. Gelukkig zit er ook al een stuurslot op want je wilt deze zwarte parel niet kwijtraken aan een dief met uitstekende smaak. Een alarmsysteem is een extra optie, wanneer jouw scooter regelmatig buiten geparkeerd staat is dat zeker te overwegen.

Witte Sprint

Ook hier hebben ze blijkbaar niet van “kort maar krachtig” gehoord, want de naam is voluit “Vespa Sprint Wit Bianco Full option LED Edition”. Dat is een mond vol, maar er zitten ook flink wat bijzondere zaken op deze witte scooter, zoals een set valbeugels, unieke spiegels en zelfs aan speciale richtingaanwijzers is gedacht. “Bianco” is het Italiaanse woord voor wit, toch is niet alles in deze kleur uitgevoerd zoals dat op de andere Sprint het geval is. Door de details juist in zwart uit te voeren worden de elegante lijnen van de scooter benadrukt. Ook hier is een extra stuurslot aanwezig, een windscherm maakt ook standaard deel uit van de uitrusting. De LED lampen zorgen ervoor dat je niet alleen gezien wordt, maar dat je zelf ook optimaal kunt zien in het donker!

Is de Vespa full option goedkoop?

Vind je 5000 euro niet duur? Ja, dan is de Vespa full option goedkoop. Nou vermoeden we dat je het toch een flink bedrag vindt, en daar geven we jou helemaal gelijk in. Ja, het is veel geld, het is wel aanzienlijk minder dan zelf alle opties erbij kopen. Daarnaast krijg je hier ook een zeer complete scooter thuis geleverd. Het is opstappen en wegwezen! Er zijn trouwens twee opties om deze scooter te betalen:

  1. Een Vespa full option kopen: Je kiest dit model en uitvoering, je rekent af en binnen de geschatte levertermijn zul je de scooter tegemoet kunnen zien. Je betaalt alleen de kosten voor de scooter inclusief opties, bezorging en tenaamstelling.
  2. Een Vespa full option leasen: Je kunt ook het bedrag spreiden over 12 tot 72 maanden, in dit geval moet je nog een rente betalen. Verder is er alleen een eenvoudige toetsing nodig, binnen enkele dagen is alles geregeld en kun jij deze zeer speciale editie tegemoet zien.

Dit kunstwerkje uit Italië is net zo mooi in zwart als in wit. Kun jij een keuze maken? Misschien dat je partner ook interesse heeft, bestel er dan ‘gewoon’ twee!