Vespa accessoires

Vespa-accessoiresMet een Vespa rijdt je op een stukje scooter historie. In 1946 kwam de eerste Vespa scooter op de markt. Het was een ontwerp uit de bekende Italiaanse Piaggio fabriek, en was daarmee de eerste scooter die dit merk zou produceren. Na de Tweede Wereldoorlog mocht Piaggio geen vliegtuigen en ander oorlogsmaterieel meer bouwen. De Duitse scooters waren groot en zwaar, de Italiaanse Vespa was kleiner en lichter. De doorstap in het midden maakte de Vespa ook bij uitstek geschikt voor dames met jurken en rokken. De naam komt van het Italiaanse woord voor wesp. Nog steeds is het Vespa scooter merk populair, de modellen zijn gemoderniseerd maar behouden het unieke karakter van voorheen. Om jouw Vespa scooter in optimale conditie te houden zijn er volop Vespa accessoires beschikbaar.

Welke Vespa accessoires zijn er te koop?vespa-scooter-full-opties

Je kunt vrijwel elk onderdeel van jouw Vespa scooter vervangen of repareren. Denk hierbij aan alarmsystemen, buddydecks, koffers, sierbeugels, velgen, verlichting, windschermen en overige accessoires. Wat zijn belangrijke Vespa accessoires voor jouw scooter?

  • Alarmsysteem: Een Vespa is een exclusieve scooter, je wilt die uiteraard veilig stellen. Met een alarmsysteem blijven grijpgrage handjes van jouw scooter, anders zullen ze het merken!
  • Sloten: Naast een alarmsysteem is een goed slot essentieel. Op risico plekken kun je kiezen om zowel het voorwiel als het achterwiel te voorzien van een slot. Let altijd op een hoge ART rating wat garant staat voor een optimale veiligheid.
  • Buddydecks: De zitplaats van een Vespa scooter is wellicht het meest gevoelig voor slijtage. Zeker als je vaak kleding draagt met scherpe knopen of ritsen. Als jouw buddydeck is versleten door weer, wind of gebruik kun je gelukkig op eenvoudige wijze een nieuw buddydeck installeren. Je kunt zelfs kiezen voor een hoogwaardig lederen model.Vespa-scooter-accessoires
  • Kleding: Het is niet uniek voor Vespa maar scooter kleding is comfortabel en veilig. Draag bijvoorbeeld een lederen bomberjack waarmee je geen last hebt van de wind en draag soepele handschoenen die je handen warm houden maar je toch de benodigde bewegingsvrijheid bieden. Een helm is uiteraard ook belangrijk. Als je een Vespa snorfiets rijdt is een helm niet verplicht, maar een leuke jethelm is altijd praktisch als het weer niet optimaal is, of wanneer er geen fietspad is waardoor je op de openbare weg moet rijden.

Je ziet het; er zijn veel Vespa accessoires om uit te kiezen, neem een kijkje in de webwinkel voor het complete overzicht en duidelijke foto’s. Artikelen op voorraad worden razendsnel geleverd en tegen de scherpste prijzen!