Elektrische scooter

elektrische scooterTegenwoordig wordt alles elektrisch. Elektrisch heeft erg veel voordelen, zo ook bij een elektrische scooter. Een elektrische scooter is zuiniger, beter voor het milieu en niet te vergeten helemaal van deze tijd. Elektrische scooters waren eerst erg duur maar beginnen zachtjes aan steeds goedkoper te worden en steeds meer mensen beginnen dan ook geïnteresseerd te raken in het elektrische rijden op een scooter.

In het prille begin van de elektrische scooter was het nog erg bekend dat de scooters vaak nogal wat mankementen vertoonden. Tegenwoordig is dat door verdere ontwikkeling al een stuk minder geworden en kun je steeds langere afstanden afleggen.

Elektrisch rijden geeft dezelfde rijervaring als wanneer je rijdt met een scooter die rijdt op benzine het grote verschil is alleen dat elektrische scooters geluidloos zijn en zeer soepel rijden, maar toch behoorlijke snelheden halen van zowel 25, als 45km/h.

Waarom een elektrische scooter

Wanneer je elektrisch rijdt bespaar je erg veel geld op de kosten die je normaal voor benzine kwijt zou zijn. Hoewel scooters tegenwoordig redelijk zuinig zijn, weegt het natuurlijk qua kosten niet op tegen elektrisch.

Elektrisch rijden is zuiniger en ook vele malen goedkoper. Het enige kleine nadeel is wel dat je elektrisch vaak minder langere afstanden kunt afleggen dan bij een scooter met benzinemotor. Je zult dus wel geregeld de accu moeten opladen. Op een accu kun je gemiddeld zo’n 60-80 kilometer rijden en hiermee zijn elektrische scooters dan ook vooral interessant voor woon en werkverkeer. Er zijn modellen waarbij je de accu kunt upgraden en dat betekent dat je er 200 kilometer bijvoorbeeld mee kunt rijden. Dan wordt het natuurlijk weer een heel ander verhaal. Aangezien de kosten per kilometer veel lager liggen, kun je vaak ook een accu upgrade terugverdienen op den duur.

De reden waarom mensen kiezen voor een elektrische scooter is vooral de kostenbesparing in vergelijking met scooters die rijden op benzine. Een andere reden is vaak omdat een elektrische scooter het ideale vervoersmiddel is voor het stadsverkeer.

Waar koop je een elektrische scooterelektrische scooter kopen

Elektrische scooters vind je overal, of je nu op het internet kijkt of bij scooterzaken de meeste winkels hebben wel een of twee exemplaren te koop. Wanneer je een elektrische scooter koopt is het wel zaak dat je vooral kiest voor een kwalitatieve scooter.

Het merk is niet per se belangrijk, maar wel de specificaties. Wil je er zeker van zijn dat je een elektrische scooter koopt waar je nog lang plezier van zult hebben? Neem dan eens een kijkje bij fastfuriousscooters.nl. Hier vind je een ruim aanbod elektrische scooters die vooral op kwaliteit geselecteerd zijn, waardoor je er erg lang zorgeloos mee kunt rondrijden!

Elektrische scooter kopen

Bij ons kun je terecht voor het kopen van een elektrische scooter van verschillende merken, zoals NIU, AGM en BTC. Elektrische scooters zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en comfortabel alternatief voor de traditionele benzine-scooters. Elektrische scooters hebben vaak lagere onderhoudskosten en zijn comfortabeler in gebruik dan traditionele scooters. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste elektrische scooter voor jouw behoeften. In onze fysieke winkel kun je terecht voor persoonlijk advies en een proefrit op de scooter naar keuze. Of bestel een goedkope elektrische scooter online via onze webshop en laat deze snel bij je thuis bezorgen.

Elektrische scooter leasen

Bij ons kun je ook terecht voor het leasen van een elektrische scooter. Leasen kan een goede optie zijn als je niet direct het volledige bedrag wilt of kunt betalen voor een elektrische scooter. Wij bieden verschillende lease-opties aan, zodat je de elektrische scooter kunt kiezen die bij jou past. Je betaalt een vast bedrag per maand en de scooter blijft ons eigendom gedurende de leaseperiode. Aan het einde van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om de scooter over te nemen of in te ruilen voor een nieuwe. Zo kun je altijd genieten van een nieuwe en duurzame elektrische scooter zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste lease-optie voor jouw behoeften.

Elektrische scooter betalen in termijnen via IN3

Bij ons kun je ook je elektrische scooter betalen in termijnen via IN3. IN3 is een betaalmethode waarbij je het aankoopbedrag in drie termijnen betaalt zonder rente of BKR-registratie. Zo kun je genieten van je nieuwe elektrische scooter zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven. IN3 is een veilige en betrouwbare betaalmethode die geschikt is voor iedereen die graag gespreid wil betalen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het gebruik van IN3 en om eventuele vragen te beantwoorden.