BTC Riva scooters

Goedkoop een BTC Riva scooter kopen of leasen

Scooters zijn ideale vervoermiddelen in het drukke stadsverkeer, maar ook buiten de bebouwde kom kun je heerlijk touren met een bromfiets of snorfiets. Als je niet teveel geld wilt uitgeven voor een ‘extra’ voertuig, dan zul toch even moeten nadenken voor je een Vespa bestelt. Je kunt ook een goedkoper alternatief zoals een BTC Riva scooter kopen. Die zijn goedkoop en bieden toch de kwaliteit die je van een Nederlands product mag verwachten. Worden deze scooters hier gemaakt dan? Niet helemaal, dat leggen we op deze pagina uit.

btc-riva-scooters

BTC scooters uit Nederland

Het merk BTC bestaat al meer dan tien jaar, het is een Nederlands merk dat budget scooters levert. De producten komen dus niet uit een Nederlandse fabriek rollen, die laten ze net als de meeste concurrenten maken in China. De leverancier bepaalt de specificaties en de fabriek levert scooters naar Europese maatstaven en kwaliteitseisen. Zo kunnen er kosten bespaard worden, en kun je een BTC Riva scooter goedkoop aanschaffen.

scooter-kopen

Beter goed gejat dan slecht bedacht

Nee, het is geen Vespa die voorbij komt rijden, het is toch echt een BTC scooter. Bij het ontwerp lijkt het alsof de leverancier een brochure van de Italiaanse fabrikant heeft gepakt en dit naar de fabriek in China heeft gestuurd. We weten niet hoe copyright precies werkt, maar blijkbaar is het geen probleem. Hoe is het mogelijk dat je een BTC Riva scooter kunt kopen voor een fractie van de prijs in vergelijking met het origineel? In de eerste plaats wordt er blijkbaar flink bezuinigd op ontwerpers, daarnaast worden er hier en daar wat goedkopere onderdelen gebruikt. Minder staal en meer kunststof dus, al weten ze dit best goed te verbergen.
goedkope-riva-scooters

Retro design met moderne technologie

Je kunt niet dezelfde innovatie in technologie verwachten zoals je die op een Vespa ziet, toch voldoet de Riva ook gewoon aan de laatste milieu eisen. Denk aan de Euro 4 standaard voor lagere emissies, dit betekent minder belasting op het milieu en een zuinige motor voor een lage prijs per kilometer. De standaard BTC Riva scooter is goedkoop in vergelijking met andere merken, je kunt voor een paar honderd euro extra een gepimpte versie kopen voor een luxere rijervaring. Zo heeft de Luxury editie een USB aansluiting en een windkap voor extra rijcomfort. De kleurstelling van deze uitvoering ziet er ook wat luxer uit, waarmee het echt niet meer op een ‘budget’ scooter lijkt.

Betaalopties in de webshop

Bij Scootersite.nl wordt er rekening gehouden met ieder budget. Dat geldt zowel voor het aanbod scooters maar ook zeker voor de betaalmogelijkheden. Stel, jouw oude brommertje heeft het begeven en je wilt niet nog meer reparatiekosten maken. Wordt het fietsen en sparen of direct een nieuwe scooter kopen? Als je even krap bij kas zit kun je ook de BTC Riva scooter leasen. Dan betaal je in maandelijkse termijnen, en rijd je snel weer op een splinternieuw brom- of snorscooter. Zeker bij dit soort bedragen kan leasen interessant zijn omdat de rente meevalt. Sluit bijvoorbeeld voor 12 maanden een leasecontract af en je bent volgend jaar helemaal klaar zonder pijn in je portemonnee!
riva-scooter-kopen-of-lessen

Premium kwaliteit voor een budget prijs?

Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding is niet hetzelfde als de beste kwaliteit. Je mag niet dezelfde kwaliteit verwachten van een BTC scooter als van een Vespa. Zo adviseren we zoveel mogelijk om budget modellen binnen te stallen of om een regenhoes erbij te kopen. Met name onderdelen als de koplamp en bouten zijn gevoeliger voor roest, probeer die delen droog te houden. De kap is kunststof, die kan tegen regen. Bij schade zou je die kunnen vervangen, uitdeuken is dan geen optie. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare scooter die er mooi uitziet en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding biedt is de BTC Riva scooter een goedkope optie voor jou.

Gerelateerd