Bromscooter kopen

goedkope-bromscooter-online

De bromscooter is in Nederland niet meer weg te denken. Heel veel Nederlanders maken gebruik van het motorvoertuig voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen of het woon- en werkverkeer. Zelf een bromscooter kopen? Lees je dan goed in, want er is heel veel mogelijk.

Een bromscooter is een motorvoertuig met twee wielen. De maximale constructiesnelheid van de bromscooter ligt op 45 km/h. Je kan kiezen uit een elektrische variant, vaak met een vermogen van niet meer dan 4kW of een variant met verbrandingsmotor. De variant met verbrandingsmotor heeft vaak een cilinderinhoud van 50 cm³.

Goedkope bromscooter kopen

In Nederland is ongeveer 20% van alle verkochte scooters een bromscooter. De bromscooter is een tijdje heel erg populair geweest, maar krijgt nu ‘concurrentie’ van het langzamere broertje de snorfiets. Dit komt vooral omdat de snorfiets geen helmplicht heeft.

Toch is de bromscooter ideaal voor iedereen die wat langere stukken moet rijden. In tegenstelling tot de snorfiets, mag je met de bromscooter flink wat harder: 45 km/h tegenover 25 km/h. Daardoor is de bromscooter beter geschikt voor langere stukken. Bovendien mag je met een bromfiets op een rijbaan tussen de auto’s rijden. Dit is zeker voordelig in grote en drukke steden.

Een bromscooter koop je dus vooral als je op zoek bent naar een vervoersmiddel voor wat langere afstanden. Of als je van snelheid houdt natuurlijk.

Online bromscooter bestellenbromscooter kopen

Heb je een bromscooter in gedachte, maar weet je nog niet precies waar je hem gaat halen? Kijk dan eens op het internet. Een bromscooter kan je namelijk perfect online kopen. Dat is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel erg makkelijk.

Als je online een bromscooter gaat kopen kan je op je gemak alle verschillende modellen met elkaar vergelijken. Merken zoals Aprilia, Yamaha, Peugeot, Piaggio, Vespa, SYM en Tomos hebben allemaal wel een bromscooter in het assortiment. Het type model dat je kiest, hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Zo kan je gaan voor een hele gestroomlijnde en sportieve stijl, of juist een meer klassieke jaren 50 uitstraling.

Ook de prijs kan een grote rol spelen. Een tweedehands bromscooter is bijvoorbeeld een stuk vriendelijker geprijsd dan een nieuw model. Hou met een tweedehandsje wel rekening met mogelijk wat meer reparatie- of onderhoudskosten.

Een bromscooter online kopen betekent natuurlijk ook dat je deze kan laten thuisbezorgen. Wel zo makkelijk, want dan hoef je de deur niet meer uit. En ook een verzekering sluit je gewoon online af. Jouw perfecte bromscooter, koop je dus gewoon online!