Brommer kopen

Wil je een brommer kopen? Dan kan je natuurlijk naar een fysieke winkel gaan, maar het is vaak veel voordeliger om online een brommer te kopen.

scooter-kopen

Overigens is niet alleen de online prijs een voordeel: gemak speelt ook een grote rol. Wanneer je online een brommer koopt, kan je deze namelijk gewoon thuis laten bezorgen. Zo kan je altijd, vanuit je luie stoel, een snelle brommer bestellen en hoef je het huis niet uit. Ideaal!

Wat is een brommerbrommer-kopen

Een brommer kan worden gezien als een tussenvorm van de fiets en motorfiets. We zijn een brommer trouwens pas een brommer gaan noemen sinds 1966. Tot die tijd heette een brommer officieel een ‘rijwiel met hulpmotor’.

De brommer is uitgerust met een verbrandingsmotor met een cilinderinhoud van maximaal 50CC. Er zijn ook brommers met een elektromotor (vaak met een maximum van 4kW). Meer vermogen is niet nodig, want met een brommer mag je maximaal 45 kilometer per uur.

Automaat of schakelbrommerschakel-brommer

De meeste brommers zijn automaten en zijn dus erg makkelijk in gebruik. Voor de meeste brommers wordt gebruik gemaakt van een speciale vorm van Scooter-Variomatic techniek, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van een centrifugaalkoppeling.

Maar, als je een rijder bent die liever wilt schakelen is dat ook mogelijk. In Nederland zijn de schakelbrommers wat minder populair. Dit komt vooral omdat de verzekeringspremies vroeger veel hoger waren voor schakelbrommers dan voor automaatjes.

Zelf een brommer kopen

Een brommer is een ideaal vervoersmiddel: je kan stevig doorrijden, hebt geen fileprobleem en hoeft ook nooit naar een parkeerplekje te zoeken. Bovendien is een brommer veel vriendelijker voor de portemonnee dan de auto, omdat een brommer veel minder benzine verbruikt.

Veel Nederlanders hebben naast een auto daarom ook een handige brommer. En als jij ook een brommer wilt kopen, dan is het goed om eens online te gaan kijken.

Een goedkope brommer: kijk online!goedkope-brommer-kopen-online

Het is altijd aan te raden om een brommer online te kopen. Een online brommer-webwinkel heeft meestal een veel ruimer assortiment dan in de fysieke winkel. Bovendien kan je rustig en op je gemak de brommers vergelijken.

Als je uiteindelijk besluit om online een brommer te kopen dan doe je dat natuurlijk wel bij een webwinkel die is erkend door het RDW en in het bezit van een Shops Keurmerk. En om de online ervaring compleet te maken, laat je de brommer lekker thuisbezorgen. Geen stress, geen hoge kosten en gewoon een goede brommer, direct aan huis.

 

Gerelateerd