Bromfiets kopen

bromfiets kopenDe bromfiets valt niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Heel veel Nederlanders hebben in hun tienerjaren ooit wel een brommertje of een bromfiets gehad. En in 2016 is de bromfiets hipper dan ooit. Want geen enkel voertuig is zo wendbaar, goedkoop én makkelijk in gebruik als de bromfiets. Een bromfiets kopen valt zeker aan te raden, als je op zoek bent naar een mooi alternatief voor de benzineslurpende auto.

De bromfiets

Een bromfiets is een ideaal vervoersmiddel om even snel de boodschappen mee te doen, of als stadsvervoer. Ook als je de file wilt vermijden, kan een bromfiets een uitkomst bieden.

Bromfietsen hebben een beperkte inhoud van 50 cc, daardoor kunnen ze maximaal 45 km/h. Dat is snel genoeg om je goed te verplaatsen, zonder dat dit liters benzine kost. Sterker nog, een bromfiets is erg zuinig in gebruik!

Online een bromfiets kopenbromfiets

Als je goedkoop een bromfiets wilt kopen, dan is het aan te raden om dat online te doen. Vandaag de dag kan je prima online een bromfiets kopen. Het assortiment is ontzettend ruim, vaak veel beter dan in een fysieke winkel en ook de service is top: het is zelfs mogelijk om je bromfiets aan huis te laten bezorgen.

Ook een verzekering, de sloten en andere accessoires kan je gewoon online kopen.

Er zijn online verschillende merken te koop. Vroeger leek een bromfiets heel sterk op een fiets, maar dan met een hulpmotor. Anno 2016 zijn bromfietsen erg gestroomlijnd ontworpen en lijken ze eigenlijk helemaal niet meer op een fiets. Voor de hele sportieve rijders zijn er zelfs bromfietsen die lijken op motorfietsen, inclusief een schakelmechanisme.

Goedkope bromfietsengoedkope bromfiets

Bromfietsen zijn veel goedkoper in aanschaf dan een auto. Prijzen variëren van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. Het hangt er echt van af wat voor soort bromfiets je wilt. Zo zijn er de klassiek ogende Vespa’s, die in aanschaf wat duurder zijn dan bijvoorbeeld de Kymco bromfietsen.

Daarnaast is het ook altijd een mogelijkheid om een bromfiets tweedehands te kopen. Ook dit kan gewoon online. Maar wees wel verstandig en koop een tweedehandsje alleen bij een zaak die goed naar de bromfiets heeft kunnen kijken. Met een tweedehands bromfiets is de kans nu eenmaal groter dat je wat meer onderhouds- of reparatiekosten hebt. Dan is het wel zo prettig dat je de bromfiets koopt bij een online winkel die je daar goed uitleg over kan geven.